001 - Escaperoom aglemeen

Zwartrijder vlucht uit trein bij Baambrugge


Geplaatst op: 2 december 2012

Baambrugge - Zaterdagmiddag 1 december heeft de politie een man aangehouden die een trein uitvluchtte nadat de trein met een noodstop tot stilstand was gekomen.

Om 13.30 uur kreeg de politie de melding van het voorval. Een 47-jarige man uit 's-Gravenhage reisde van Breukelen naar Amsterdam en werd ter hoogte van Baambrugge door een conductrice gecontroleerd. Hij had geen geldig vervoersbewijs bij zich. De man reageerde direct verbaal agressief naar de conductrice, stond op en liep naar het balkon. Daar sloeg hij het ruitje van een noodknop in, waardoor hij met de nodige kracht de treindeuren kon openen.

De man leek de trein uit te willen springen, terwijl die nog 140 km/uur reed. De conductrice wilde meer gevaar voorkomen en drukte snel op de noodknop, waardoor de trein tot stilstand kwam. De man sprong de trein uit en rende hij de weilanden in. De politiehelikopter die in de buurt vloog werd ingeschakeld en de luchtwaarnemers zagen de man lopen op de Rijksstraatweg.
Ze gaven dit door aan de ‘agenten op de grond', zodat de man alsnog kon worden aangehouden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwartrijder vlucht uit trein bij Baambrugge

Baambrugge - Zaterdagmiddag 1 december heeft de politie een man aangehouden die een trein uitvluchtte nadat de trein met een noodstop tot stilstand was gekomen. Om 13.30 uur kreeg de politie de melding van het voorval. Een 47-jarige man uit 's-Gravenhage reisde van Breukelen naar Amsterdam en werd ter hoogte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: