001 - Homan Zonnepanelen

Smilde Bakery wil productievestiging in Mijdrecht sluiten


Geplaatst op: 30 november 2012

Smilde Bakery, onderdeel van Royal Smilde, gaat de productie van bakkerijproducten concentreren in Edam. Deze stap maakt deel uit van een strategisch plan waarin het bedrijf de focus legt op bladerdeegproducten, verdere marktontwikkeling en innovatie. Gevolg van dit voorgenomen besluit is de sluiting van de vestiging in Mijdrecht. Het is de bedoeling dat in de loop van volgend jaar de lijnen worden overgebracht van Mijdrecht naar Edam. De verwachting is dat begin 2014 de fabriek in Mijdrecht kan worden gesloten.

Smilde Bakery heeft nu productievestigingen in Edam en Mijdrecht, en verkoopvestingen in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Er wordt patisserie, snacks en seizoenbanket geproduceerd voor de ambachtelijke bakkerijen, industriële bakkerijen, foodservice, retail en voedingsmiddelenindustrie. Merken zijn Pruvé, Baguette de France, NonStop!, Van Welzen en Zócijs. Bij Smilde Bakery werken in totaal circa 250 mensen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: FoodHolland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Smilde Bakery wil productievestiging in Mijdrecht sluiten

Smilde Bakery, onderdeel van Royal Smilde, gaat de productie van bakkerijproducten concentreren in Edam. Deze stap maakt deel uit van een strategisch plan waarin het bedrijf de focus legt op bladerdeegproducten, verdere marktontwikkeling en innovatie. Gevolg van dit voorgenomen besluit is de sluiting van de vestiging in Mijdrecht. Het is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: