001 -Brouwer Transport

Een groot Eigen Wijs Kerstconcert Vinkeveen


Geplaatst op: 29 november 2012

Groot koor Eigen Wijs verzorgd op zaterdag 15 december o.l.v. dirigent Roel Staal en onder begeleiding van organist/pianist Jan Broekhuis een Kerstconcert in de H. Hartkerk in Vinkeveen.

Koor Eigen Wijs telt zo'n 30 leden. Het koor verzorgt de kerkdiensten en brengt haar repertoire ook ten gehore tijdens korenfestivals. Dit jaar geeft het koor voor het 4e jaar op rij een Kerstconcert, waarbij ze wordt ondersteund door een groot aantal gastzangers uit de gehele Ronde Venen. Daarom is het koor voor deze gelegenheid omgedoopt tot groot koor Eigen Wijs.

Het concert staat in het teken van een muzikale reis door Europa. Wij brengen liederen in het Duits, Engels, Frans, Latijn en uiteraard in het Nederlands ten gehore. We vragen u niet alleen naar ons te luisteren, maar u wordt ook uitgenodigd om een paar bekende kerstliederen met ons mee te zingen. Dit wisselen we af met korte verhalen over Kerstgewoonten uit andere landen.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op zaterdag 15 december om 20.30 in de H. Hartkerk, Kerklaan 1 te Vinkeveen.
Kaarten à €5,- zijn te verkrijgen bij Boekhandel Mondria te Mijdrecht, Drogisterij de Bree te Vinkeveen, bij koorleden of bij aanvang van het concert aan de deur.

Ook is er een spaaractie voor gratis toegangskaarten bij Slagerij Bob van der Spruijt uit Vinkeveen die ons koor een warm hart toedraagt.

Wij verzekeren u dat u na het concert met een warm kerstgevoel naar huis gaat!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een groot Eigen Wijs Kerstconcert Vinkeveen

Groot koor Eigen Wijs verzorgd op zaterdag 15 december o.l.v. dirigent Roel Staal en onder begeleiding van organist/pianist Jan Broekhuis een Kerstconcert in de H. Hartkerk in Vinkeveen. Koor Eigen Wijs telt zo'n 30 leden. Het koor verzorgt de kerkdiensten en brengt haar repertoire ook ten gehore tijdens korenfestivals. Dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: