001 - Escaperoom aglemeen

Klant Profile Tyrecenter Hogendoorn Uithoorn valt in de prijzen


Geplaatst op: 28 november 2012

Uithoorn - Het winnen van een prijs is iets wat niet dagelijks voorkomt. Ook niet bij Floortje van der Neut. Deze inwoonster van Uithoorn ontving op woensdag 28 november jl. de felbegeerde Money Back maandprijs uit handen van Daan Hogendoorn op de vestiging van de banden-, velgen- en autoservice specialist uit Uithoorn. Floortje van der Neut, vaste klant van Profile Tyrecenter Hogendoorn, ontving afgelopen woensdag haar complete factuurbedrag terug van liefst € 209,00. Ook deze maand schreven duizenden klanten zich in om kans te maken op restitutie van hun factuurbedrag. De succesvolle Money Back actie loopt nog tot het einde van dit jaar.

"Wat een geweldige verrassing zo voor de dure decembermaand" aldus Floortje van der Neut. "Je verwacht niet dat je wint. Dit is dan wel een hele leuke meevaller, helemaal in het altijd dure laatste deel van het jaar. De factuur voor het monteren van nieuwe banden en het snel invullen van mijn gegevens op internet, leveren me het complete factuurbedrag op." De enthousiaste klant van Profile Tyrecenter Hogendoorn ontvangt het volledige factuurbedrag van de aankoop retour. "Het is een mooi bedrag , dat ga ik leuk besteden", aldus een gelukkige Van der Neut.

Enthousiaste reacties
Volgens Directeur Daan Hogendoorn van Profile Tyrecenter Hogendoorn, met vestigingen in Uithoorn en Mijdrecht, reageren de klanten enthousiast op de actie. "De kaarten liggen al speciaal op balie bij ons. Zo kan de klant de actie nooit missen. We wijzen de klanten altijd op de actie, maar velen vragen ook speciaal naar de actie. Daarmee laten ze zien dat deze hoog gewaardeerd wordt. Money Back is een blijk van waardering en dank naar onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen."

Inschrijven
Klanten van Profile Tyrecenter kunnen zich voor de ‘Money Back' actie registreren op de website www.profile.nl/moneyback. Elke maand trekt de notaris twee winnaars: één particuliere rijder en één leaserijder. Particuliere klanten van Profile Tyrecenter maken maandelijks kans op volledige teruggave van zijn factuurbedrag. Leaserijders maken kans op een Nationale DinerCheque t.w.v. €150,-. Niet gewonnen? Ook dan is het prijs. Elke inschrijver ontvangt een attentie in de vorm van een gratis CarCheck of een flinke korting op de volgende APK. Zo profiteert elke klant van deze bijzondere actie.

Winterbanden
De uitreiking van de Money Back maandprijs door Profile Tyrecenter Hogendoorn sluit uitstekend aan bij het huidige winterbandenseizoen van de marktleider in (winter)banden. Vanaf heden komen de gemiddelde temperaturen beneden de 7 graden Celcius en zijn winterbanden cruciaal. De automobilist verbetert hiermee zowel de eigen veiligheid als die van medeweggebruikers. De merkonafhankelijke specialisten van Profile Tyrecenter adviseren graag welke winterband past bij de auto en het rijgedrag. Bestuurders die nog geen winterbanden hebben worden aangeraden te bestellen voor de winter echt invalt.

Profile Tyrecenter is dé merkonafhankelijke hyperspecialist in banden en velgen voor personen- en bestelwagens en recreatie- en bedrijfsvoertuigen. De organisatie is de grootste en snelst groeiende autoserviceketen van Nederland. Profile Tyrecenter is met 178 vestigingen in Nederland en 39 vestigingen in Vlaanderen marktleider in bedrijfsvoertuigenbanden, de verkoop van banden voor personen- en bestelwagens en recreatievoertuigen en de verkoop van stalen en aluminium velgen voor personen- en bedrijfsvoertuigen. De hyperspecialist biedt hoogwaardige bandenservices en merkonafhankelijk advies voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Profile Tyrecenter werd opgericht in 1989 en is onderdeel van The Alwaysbemobile Company.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Klant Profile Tyrecenter Hogendoorn Uithoorn valt in de prijzen

Uithoorn - Het winnen van een prijs is iets wat niet dagelijks voorkomt. Ook niet bij Floortje van der Neut. Deze inwoonster van Uithoorn ontving op woensdag 28 november jl. de felbegeerde Money Back maandprijs uit handen van Daan Hogendoorn op de vestiging van de banden-, velgen- en autoservice specialist … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: