Spektakel bij JA1 Qui Vive

Geplaatst op: 28 november 2012

Daar waar de 1e helft tussen Qui Vive jongens A1 en Victoria al spannend was en door beide teams werd gestreden om elke meter ontspon zich in de 2e helft helemaal een mooi spektakelstuk.

Qui Vive kwam al in de 3e minuut op een 1-0 voorsprong. Victoria wilde direct na de start van de wedstrijd het initiatief naar zich toetrekken maar Jitte Lochtenberg zag bij een vrije slag Peter Lauffer vrij komen en laatst genoemde tipte de harde slag mooi binnen. Sein voor Victoria om het gas nog verder open te draaien. Dit resulteerde in 2 tegendoelpunten.

Ruststand 1-2 en een Qui Vive wat veel moeite had met de opbouw enen het dynamische middenveld van de tegenstander.

De 2e helft liet een heel ander beeld zien. Qui Vive zette Victoria vanaf de eerste seconde onder druk. Mede hierdoor ontwikkelde zich een spannende strijd met een op en neer volgend spel. Met de 2-2 (rebound via Thijs de Kruijf), 3-2 en de 3-3 als resultaat. In deze fase van de wedstrijd vielen 2 minuten achter elkaar twee gele kaarten. Eerst een voor Victoria en daarna een voor Qui Vive. Eerst 2 minuten de mannen uit de Kwakel in een man meer situatie, even 10 tegen 10 en daarna Victoria met een man meer op het veld. Precies in deze fase scoorde Qui Vive via goed doorzetten van Jochem Kolenberg en een attente Pim Isaacs de 4-3. Een mokerslag voor het team uit Rotterdam. De 5-3 viel uit een strafcorner van Jitte Lochtenberg.
 Gelukkig voor het publiek perste Victoria er een alles-of-niets offensief uit. De 5-4 viel uit een mooie cornervariant waar de Qui Vive defensie zich liet verassen. Resteerde zich nog 5 zeer spannende minuten maar daarin hield Jelle Draper met de hulp van zijn teamgenoten zijn doel schoon en bleven de 3 punten in Uithoorn.
 Komende zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop. Uit tegen koploper Naarden.

Qui Vive kwam al in de 3e minuut op een 1-0 voorsprong. Victoria wilde direct na … Lees meer »