01 - Nooit Gedacht

Gemeente Aalsmeer verkoopt nieuwbouwdeel gemeentehuis


Geplaatst op: 28 november 2012

Onlangs hebben de gemeente Aalsmeer en een groep zorgaanbieders hun handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst van het nieuwbouwgedeelte van het gemeentehuis van Aalsmeer. Het gaat hier om het deel waarin momenteel onder andere ook de publieksbalies zijn gehuisvest.

Als gevolg van de aanstaande ambtelijke fusie tussen Aalsmeer en Amstelveen komt een groot deel van het gemeentehuis leeg te staan. De oudbouw blijft in eigendom van de gemeente, maar de nieuwbouw is met het zetten van de handtekeningen dus definitief verkocht.

Gedurende het afgelopen jaar voerde de gemeente diverse gesprekken met een groep zorgaanbieders: vier huisartsen, het Paramedisch Advies Centrum Aalsmeer (PACA) en Apotheek Groen, die in de nieuwbouw een gezondheidscentrum willen realiseren. De nieuwbouw is verkocht voor een bedrag van € 1,9 miljoen en wordt per medio juli aan de kopers opgeleverd.

Klantcontactcentrum
Het klantcontactcentrum voor het regelen van een rijbewijs, paspoort en andere zaken krijgt vanaf die datum een tijdelijke huisvesting, waarna het op een later tijdstip definitief wordt gehuisvest in de oudbouw van het gemeentehuis. De oudbouw wordt in de tussentijd opnieuw ingericht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Aalsmeer verkoopt nieuwbouwdeel gemeentehuis

Onlangs hebben de gemeente Aalsmeer en een groep zorgaanbieders hun handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst van het nieuwbouwgedeelte van het gemeentehuis van Aalsmeer. Het gaat hier om het deel waarin momenteel onder andere ook de publieksbalies zijn gehuisvest. Als gevolg van de aanstaande ambtelijke fusie tussen Aalsmeer en Amstelveen komt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: