001 - Escaperoom aglemeen

Daverend succes restuaratieveiling Janskerk


Geplaatst op: 27 november 2012

De veiling die op vrijdag 23 november werd gehouden ten behoeve van de restauratie van de Janskerk in Mijdrecht bracht ruim € 32.000 op. Met dit resultaat kan gerust gesproken worden van een grootse veiling met een GROOT resultaat. Samen met de eerder gestarte en op deze avond afgeronde Pleister Actie, waarvan de laatste delen ook onder de hamer kwamen, werd een resultaat behaald van in totaal maar liefst € 37.605.

Meer dan tweehonderd belangstellenden kwamen afgelopen vrijdagavond naar De Meijert en beleefden een geweldige avond. Veilingmeester, oud-notaris, Peter Forsthövel was in z'n element en wist welbespraakt en met veel humor in ruim vier uur tijd een zeer gevarieerd aanbod van 220 kavels aan de man en de vrouw te brengen. Zo wist hij de prijs van vijf liter biest, die verschillende keren werd ingebracht door Stal Bos, onder grote hilariteit op te drijven tot boven € 70.

Het hoogste bod van de avond ( € 1.500 ) werd uitgebracht op Kavel 27, een golfclinic voor 12 personen aangeboden door Golfpark Wilnis. Door Jan en Paula van der Kroon uit Wilnis waren via het intermediair van de veilingmeester vier eerste klas zitplaatsen voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona in het fameuze stadion Camp Nou, daags voor de veiling, spontaan als kavel ingebracht. Met een bod van € 1.400 werd ook dit één van de knallers van de avond. Eenzelfde bedrag werd er geboden op het gebruik, gedurende twee weken, van de camper van Jan van Walraven.

Het veilingcomité van de Janskerk kijkt terug op een avond, die dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en de gulheid van het toegestroomde publiek als zeer geslaagd de boeken ingaat.

College van Kerkrentmeesters
Van de Protestantse Gemeente Mijdrecht

www.pknmijdrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Daverend succes restuaratieveiling Janskerk

De veiling die op vrijdag 23 november werd gehouden ten behoeve van de restauratie van de Janskerk in Mijdrecht bracht ruim € 32.000 op. Met dit resultaat kan gerust gesproken worden van een grootse veiling met een GROOT resultaat. Samen met de eerder gestarte en op deze avond afgeronde Pleister … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: