001 - Homan Zonnepanelen

Wethouder Moolenburgh bezoekt spetterende afsluiting Fit4Kids


Geplaatst op: 27 november 2012

Leerlingen van basisscholen Molenland, Fontein, Hofland en Ichthus hebben op woensdag 21 november het gezondheidsproject Fit4Kids spetterend afgesloten. Tachtig kinderen die tijdens de tien projectweken hadden laten zien gezond en sportief te leven, mochten een gratis plons maken in het Veenweidebad. Na afloop kregen zij hun welverdiende sportieve verrassing. Wethouder sport David Moolenburgh complimenteerde de kinderen met hun inzet en wenste ze veel plezier toe in het zwembad. Ook mascotte Sprinter bracht een bezoekje.

Spetterend slot
De kinderen van de vier deelnemende Fit4Kids-scholen hebben naast vrij zwemmen meegedaan aan verschillende activiteiten. Zwem- en Polovereniging De Amstel organiseerde verschillende wedstrijden en gaf een clinic waterpolo. Zwemvereniging De Ronde Venen leerde de kinderen omgaan met een reddingsvest en drenkelingen uit het water halen.

Fit4Kids
Heb project begon tien weken geleden. Alle kinderen op de Fit4Kids-scholen kregen een Fit4Kids-paspoort, waarin stempels werden verzameld door gezond te eten en veel te bewegen. Ook door sportief naar school te gaan, bijvoorbeeld op de fiets, lopend of op de skeelers, hebben de kinderen stempels verzameld. Kinderen met 60 stempels kregen aan het einde van de afsluiting ook nog een sportieve verrassing. In een tasje van Duo Sports zaten een appel en een pakje drinken van Albert Heijn Leicester en een Fit4kids spel. Hema Mijdrecht deed een jojo en een medaille in het tasje.

Spelmiddag Phoenix
Op woensdag 28 november vindt de afsluiting plaats voor kinderen uit groep een tot en met drie van de vier basisscholen. Van 13.30 tot 15.00 uur wordt een spelmiddag gehouden in Sporthal de Phoenix.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Moolenburgh bezoekt spetterende afsluiting Fit4Kids

Leerlingen van basisscholen Molenland, Fontein, Hofland en Ichthus hebben op woensdag 21 november het gezondheidsproject Fit4Kids spetterend afgesloten. Tachtig kinderen die tijdens de tien projectweken hadden laten zien gezond en sportief te leven, mochten een gratis plons maken in het Veenweidebad. Na afloop kregen zij hun welverdiende sportieve verrassing. Wethouder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: