001- Uithoorn

Feilloze badmintonavond voor Kwinkslag M1


Geplaatst op: 27 november 2012

Ook de tweede seizoenshelft weet Kwinkslag M1 met een optimaal resultaat te beginnen.
Via degelijke eerste dubbel partijen, in de combinaties van Bjorn Hottinga met Jasper van Peursem en Leon Bunschoten met Tristan Frese, werden de eerste twee punten snel verdiend. Gevolg door vier sterke enkel partijen, waarin elke tegenstander gemiddeld maar 10 punten per game werd gegund. De overwinning was hiermee al snel in handen van de Vinkeveense ploeg. De laatste punten werden verdiend in de dubbel combinatie van Jasper met Leon en Bjorn met Tristan. Ook bij deze wedstrijden was er geen vuiltje aan de lucht en kon er een 8-0 overwinning worden bijgeschreven.
Volgende week vrijdag mag het team afreizen naar IJsselstein, om daar de revanche wedstrijd tegen Apollo te spelen. Met een goed thuisresultaat van de vorige ontmoeting in het achterhoofd, moeten hier ook zeker genoeg kansen liggen voor een mooi resultaat!

In de competitie wordt er weer 2 punten uitgelopen op de nummer twee. Dit geeft een riante voorsprong van maarliefst 13 punten. Kwinkslag M1 hoopt deze voorsprong nog verder uit te kunnen breiden. Theoretisch gezien wordt het mogelijk al 2 wedstrijden voor het einde van de competitie kampioen te worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feilloze badmintonavond voor Kwinkslag M1

Ook de tweede seizoenshelft weet Kwinkslag M1 met een optimaal resultaat te beginnen. Via degelijke eerste dubbel partijen, in de combinaties van Bjorn Hottinga met Jasper van Peursem en Leon Bunschoten met Tristan Frese, werden de eerste twee punten snel verdiend. Gevolg door vier sterke enkel partijen, waarin elke tegenstander … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: