Hennepkwekerij gedeeltelijk geript in Wilnis


Geplaatst op: 27 november 2012

Wilnis - Vermoedelijk gingen inbrekers er in de nacht van zondag 25 op maandag 26 november met een gedeelte van een hennepoogst vandoor.

Maandagochtend rond 07.05 uur kreeg de politie de melding van een getuige dat bij een pand aan de Wilnisse Zuwe een deur openstond en dat deze was opengebroken. Agenten gingen ter plaatse en gingen het pand binnen. Op de begane grond bleek een hennepkwekerij van ongeveer 300 planten te hebben gestaan, waarvan er zo'n 280 planten waren verdwenen en kennelijk waren gestolen.

Alles in beslag genomen
Bij verder onderzoek in het pand troffen agenten op de eerste verdieping ook nog een hennepkwekerij met ruim vierhonderd planten aan. Zij namen alle planten en kweekapparatuur in beslag. De politie stelt een onderzoek naar de eigenaar van de hennepkwekerij in.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hennepkwekerij gedeeltelijk geript in Wilnis

Wilnis - Vermoedelijk gingen inbrekers er in de nacht van zondag 25 op maandag 26 november met een gedeelte van een hennepoogst vandoor. Maandagochtend rond 07.05 uur kreeg de politie de melding van een getuige dat bij een pand aan de Wilnisse Zuwe een deur openstond en dat deze was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: