001- Uithoorn

Bomvolle Buurtkamer in de ban van Vinkeveense historie


Geplaatst op: 26 november 2012

Alle stoelen uit de Bibliotheek moesten bijgeplaatst worden om de ruim 35 gasten do 22 november "OP DE KOFFIE MET" te kunnen ontvangen!

Er waren veel vaste gasten maar ook "nieuwe" Vinkeveners die zeer geïnteresseerd waren in de uitleg van Peter van Goolen over de Vinkeveense Historie. Middels een mooi foto-overzicht van de Historische Vereniging: "Canon van de Proosdijlanden" vlogen we door de eeuwen heen. Daarnaast wist Peter op alle vragen goede uitleg te geven en was eigenlijk de tijd te kort. Kortom: een zeer geslaagde dag. Wie weet kunnen we volgend jaar onze laatste eeuw nog eens op het programma zetten.

Voor alle duidelijkheid: de Buurtkamer Vinkeveen (in de Bibliotheek) is elke dinsdag en donderdag geopend van 10.00-12.00 uur voor gastvrij ouderencontact.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bomvolle Buurtkamer in de ban van Vinkeveense historie

Alle stoelen uit de Bibliotheek moesten bijgeplaatst worden om de ruim 35 gasten do 22 november "OP DE KOFFIE MET" te kunnen ontvangen! Er waren veel vaste gasten maar ook "nieuwe" Vinkeveners die zeer geïnteresseerd waren in de uitleg van Peter van Goolen over de Vinkeveense Historie. Middels een mooi … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: