01 - Autocross Abcoude

Zaterdag 1 december 14+ danceparty Basic Night in N201


Geplaatst op: 26 november 2012

Aanstaande zaterdag 1 december kan iedereen vanaf 14 jaar weer terecht in N201 voor een leuk feestje! Voortaan elke twee weken Basic Night in N201 met de beste hits van dit moment. Alles komt voorbij, van house tot hiphop, hardstyle en alles wat maar hot is. Als je zelf dj bent of iemand kent die dj is of dat graag wil worden, stuur dan een email naar info@n201.nl  en we zorgen dat je in N201 kunt oefenen en dat je een keer wordt ingeroosterd om te draaien tijdens een van de feesten die komende tijd op het programma staan. Er zijn diverse dj's en promotors die kaartjes verspreiden waarmee je gratis consumptiemuntjes kunt krijgen aan de deur, ook jij kunt promotor worden en als je wilt weten wat je daar voor terug krijgt en hoe het werkt kun je ook contact opnemen met N201 door een email te sturen.

Het feest begint om 21:00, de minimumleeftijd is 14 en legitimatie is verplicht. Er wordt alleen alcohol geschonken vanaf 16 jaar en als je dat wilt kun je hiervoor een polsbandje krijgen aan de deur. Personen die stevig hebben ingedronken worden geweigerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 1 december 14+ danceparty Basic Night in N201

Aanstaande zaterdag 1 december kan iedereen vanaf 14 jaar weer terecht in N201 voor een leuk feestje! Voortaan elke twee weken Basic Night in N201 met de beste hits van dit moment. Alles komt voorbij, van house tot hiphop, hardstyle en alles wat maar hot is. Als je zelf dj … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: