02 - Senior  sportief actief 2e week

Wilnisser opgepakt bij vernieling voetbalclub Noorden


Geplaatst op: 26 november 2012

Noorden/Wilnis - De politie heeft zaterdagavond 24 november twee jongens van 15 en 16 jaar uit Woerdense Verlaat en een 16-jarige uit Wilnis aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen bij de voetbalvereniging aan de Gerberastraat in Noorden.

De sleutelhouder van het sportpark kreeg even na 21.00 uur een inbraakmelding en trof op het terrein van de voetbalvereniging vernielingen aan. Een ruit en een buitenlamp bleken te zijn vernield en er lagen meerdere kapotte flesjes op de grond rond de kantine. Daarnaast waren er twee stoelen over de buitenspeakers aan de lichtmasten gehangen en was er een speaker weg. Ook waren er twee stoelen op het dak van de kantine gegooid. Terwijl het terrein werd bekeken renden drie jongens weg uit de richting van de tennisvereniging. De politie die inmiddels ter plaatse was heeft ze in de wijk aangehouden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wilnisser opgepakt bij vernieling voetbalclub Noorden

Noorden/Wilnis - De politie heeft zaterdagavond 24 november twee jongens van 15 en 16 jaar uit Woerdense Verlaat en een 16-jarige uit Wilnis aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen bij de voetbalvereniging aan de Gerberastraat in Noorden.De sleutelhouder van het sportpark kreeg even na 21.00 uur een inbraakmelding … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: