001 - Homan Zonnepanelen

Nieuwe inloopavond Historische Vereniging


Geplaatst op: 26 november 2012

Voor uw gevoel heeft u al van alles geprobeerd en inmiddels moeten bekennen dat, zonder hulp van anderen, de vragen naar uw voorgeslacht onbeantwoord zullen blijven. De werkgroep genealogie van de Historische Vereniging De Proosdijlanden denkt daar inmiddels toch wat anders over. De ervaring heeft namelijk bewezen dat veel bezoekers tevreden huiswaarts konden keren uit de inloopavonden van deze actieve werkgroep.
Op maandagavond 3 december a.s. zijn de werkgroepleden opnieuw aanwezig om u een helpende hand te bieden met de zoektocht naar uw verre voorouders.
U moet maar zo denken, twee weten meer dan een, en bovendien steekt u er altijd wel wat van op.

Om gebruik te kunnen maken van deze Genealogie-Helpdesk vragen wij u om u vooraf aan te melden; voor meer informatie of bij vragen mailt u naar stef.veerhuis@caiway.nl  
Dit wil geenszins zeggen dat het karakter van de maandelijkse inloopavond zich wijzigt. Een ieder, lid of geen lid, is van harte welkom om even binnen te komen lopen in het onderkomen in Verenigingsgebouw De Boei in Vinkeveen.
De Oudheidskamer is open vanaf 19.15 uur en de toegang is gratis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe inloopavond Historische Vereniging

Voor uw gevoel heeft u al van alles geprobeerd en inmiddels moeten bekennen dat, zonder hulp van anderen, de vragen naar uw voorgeslacht onbeantwoord zullen blijven. De werkgroep genealogie van de Historische Vereniging De Proosdijlanden denkt daar inmiddels toch wat anders over. De ervaring heeft namelijk bewezen dat veel bezoekers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: