001 -Brouwer Transport

De Vinken afgedroogd door Achilles uit Den Haag


Geplaatst op: 26 november 2012

Tegen het nog puntloze Achilles uit Den Haag kon het eerste achttal van De Vinken geen vuist maken. Een magere eerste helft werd gevolgd door een niet veel betere tweede speelperiode. Achilles kon met een ruime 10-20 overwinning terug naar de residentie.

Prima opening
Trainer-coach Johan Kroon moest deze week flink in de reserves tasten. Gerwin Hazeleger speelde weer op de plek van de langdurig geblesseerde Peter Koeleman en Emese Kroon verving de eveneens nog niet herstelde Mariska Meulstee. Rogier Schoenmaker stond in de basis op de plaats van Peter Kooijman. Samen met Rudy Oussoren, Melanie en Emese Kroon begon Schoenmaker in de aanval. De Vinkendefensie werd gevormd door Eva Hemelaar, Annick Stokhof, Gerwin Hazeleger en Kelvin Hoogeboom.
Drie fraaie afstandstreffers van Emese Kroon, Rudy Oussoren en Kelvin Hoogeboom gaven het ABN-AMRO-team een uitstekende ouverture. Daarna echter was de Vinkeveens scoringskoek bijna helemaal op. Achilles herpakte zich, ging erop en erover en ondanks een tweede treffer van Rudy Oussoren was het met de rust 4-7 voor de Hagenaars.

Krachteloos
Direct na rust mocht Kelvin Hoogeboom een door Hazeleger meegekregen strafworp verzilveren. Het mocht niet veel baten. De bezoekers kwamen lekker op dreef en pas op 5-12 kon Melanie Kroon weer iets terug doen. De rest van de wedstrijd liep de Vinkeveense hoofdmacht achter de feiten aan. Tegenover elk Vinkendoelpunt liet Achilles er twee noteren, waardoor de eindstand een ontnuchterende 10-20 werd.
De resterende Vinkentreffers waren van Kelvin Hoogeboom (2x), Gerwin Hazeleger en Emese Kroon.
Volgende week krijgt De Vinken de kans om zich te revancheren. Op bezoek bij het mede onderaan staande en nog volledig puntloze ZKC is het van belang om punten te pakken om niet al direct in de degradatiezone verzeild te raken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken afgedroogd door Achilles uit Den Haag

Tegen het nog puntloze Achilles uit Den Haag kon het eerste achttal van De Vinken geen vuist maken. Een magere eerste helft werd gevolgd door een niet veel betere tweede speelperiode. Achilles kon met een ruime 10-20 overwinning terug naar de residentie. Prima openingTrainer-coach Johan Kroon moest deze week … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: