Atlantis 2 pakt eerste zaalwinst

Geplaatst op: 26 november 2012

Zaterdag 17 november stond de eerste thuiswedstrijd op het programma voor Atlantis 2. De door Rabobank gesponsorde ploeg moest het op nemen tegen het onbekende Dalto 6. Na het verlies van vorige week was het 2e team van Atlantis extra gemotiveerd om voor eigen publiek deze wedstrijd winnend af te sluiten.
De boodschap in de voorbereiding naar deze wedstrijd was duidelijk: scherp en geconcentreerd beginnen en zorgen dat er niet tegen een snelle achterstand aangekeken wordt. In de beginfase van de wedstrijd werd snel duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Er werden door beide teams maar moeizaam echt goed uitgespeelde kansen gecreëerd. Atlantis was de ploeg die net iets beter was in het afronden van de kansen van afstand waardoor ze vlak voor rust een klein gat van 2 punten voorsprong kon behalen. Met een stand van 6-4 in het voordeel van de Mijdrechtenaren werd de rust in gegaan.

In de rust werd door Peter vd Wel aangegeven dat het spel van Atlantis er verzorgd uit zag en dat de vechtlust die de ploeg toonde heeft geleid tot deze voorsprong. Dat moest dus doorgezet worden in de 2e helft.
Het was Atlantis die beter de kleedkamer uitkwam en het eerste doelpunt van de tweede helft voor haar rekening nam. Het antwoord van Dalto bleef uit en ze wisten niet meer terug in de wedstrijd te komen. De opgebouwde voorsprong werd door Atlantis niet meer uit handen gegeven en aan het eind van de wedstrijd stond er een 10-8 stand op het scorebord in het voordeel van Atlantis. Geen geweldige, maar wel een belangrijke overwinning voor de Mijdrechtenaren.
Volgende week speelt Atlantis 2 een uitwedstrijd tegen Sparta in Nijkerk.

Zaterdag 17 november stond de eerste thuiswedstrijd op het programma voor Atlantis 2. De door Rabobank gesponsorde ploeg moest het op nemen tegen het onbekende Dalto 6. Na het verlies van vorige week was het 2e team van Atlantis extra gemotiveerd om voor eigen publiek deze wedstrijd winnend af te … Lees meer »