0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Atlantis 2 verliest


Geplaatst op: 26 november 2012

Zaterdag 24 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een wedstrijd tegen Sparta. Atlantis wilde graag punten uit deze wedstrijd halen. Na een zeer spannende wedstrijd trok het team helaas aan het kortste eind en verloor met 13-11.

Er werd geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen, maar dit kon niet voorkomen dat Atlantis al snel achter stond met drie punten verschil. Dankzij de strijdlust en de aanmoediging van de trouwe fans vocht het team zich terug met een paar mooie doelpunten. De Rabobankformatie kon de tegenstanders er helaas niet van weerhouden te scoren. De wedstrijd kwam dan ook tot een ruststand van 9-8.

In de tweede helft werd er niet veel meer gescoord door beide teams. Het onnodige fysieke contact bleefhelaas nog wel aanwezig en resulteerde in een gele kaart aan de kant van Atlantis. Het achttal liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en probeerde nog de winst uit de wedstrijd te halen. Dit mocht niet meer baten en er werd verloren met 13-11.

Zaterdag 1 december speelt Atlantis 2 tegen Tweemaal Zes 3 om 14.20 uur in sporthal De Phoenix

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 verliest

Zaterdag 24 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een wedstrijd tegen Sparta. Atlantis wilde graag punten uit deze wedstrijd halen. Na een zeer spannende wedstrijd trok het team helaas aan het kortste eind en verloor met 13-11.Er werd geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen, maar dit kon niet voorkomen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: