Atlantis A1 knokt zich naar één punt

Geplaatst op: 26 november 2012

Atlantis A1/Van Dam bedrijfsdiensten speelde zaterdag 24 november een wedstrijd in Zoetermeer tegen De Meervogels A3. Bekend was dat het een zware wedstrijd zou worden. Atlantis A1 had echter veel vertrouwen in een goed resultaat. De wedstrijd werd niet goed begonnen de wedstrijd en binnen een paar minuten werd tegen een 1-0 achterstand aan gekeken.
Atlantis A1 kreeg veel kansen maar het geluk was niet aan hen besteed. De bal wilde er maar niet in vallen. Het verdedigingsvak van Atlantis wist de tegenstander goed onder druk te zetten en onderschepte veel ballen. Na dik 20 minuten gespeeld te hebben scoorde het aanvalsvak uiteindelijk toch met een mooi schot de 1-1. In de rust hield de coach een opbeurend praatje en verliet het team vol goede moed de kleedkamer, gedreven om de overwinning te pakken.

Vlak na de rust kreeg Atlantis meteen een doelpunt tegen maar dat werd al snel weer gelijk getrokken. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Atlantis A1 weer 2 doelpunten tegen en was de stand weer 4-2 in het voordeel van De Meervogels. Met mooie aanvallen van Atlantis kwam de ploeg weer langszij en stond het 4-4. Vervolgens nam de thuisploeg wederom het initiatief en kwam weer op een 6-4 voorsprong. Maar Atlantis A1 knokte zich terug in de wedstrijd door de stand weer gelijk te trekken naar 6-6. Beide ploegen kregen nog kansen op een overwinning maar uiteindelijk was iedereen tevreden met het gelijke spel. Volgende week speelt Atlantis A1 de streeksderby tegen De Vinken in sporthal De Phoenix om 16.50 uur waarbij Atlantis A1 de koppositie wil handhaven.

Atlantis A1/Van Dam bedrijfsdiensten speelde zaterdag 24 november een wedstrijd in Zoetermeer tegen De Meervogels A3. Bekend was dat het een zware wedstrijd zou worden. Atlantis A1 had echter veel vertrouwen in een goed resultaat. De wedstrijd werd niet goed begonnen de wedstrijd en binnen een paar minuten werd tegen … Lees meer »