Atlantis D1 laat eerste punten in de 1e klasse liggen tegen ZKC'31

Geplaatst op: 26 november 2012

Na 2 gewonnen wedstrijden in de 1e klasse ging de Atlantis D1 er weer met frisse moed tegenaan afgelopen zaterdag. Het door TTC Projecten gesponsorde team bestaande uit: Jurjen Bakker, Sam Verweij, Robin Troost, Sander vd Sluijs, Fay Trompert, Jennifer Veenboer, Iris den Boer, Ilona van Oosbree, Anouk Möllers en Anna Schouten kreeg deze week hulp van Jim Siegers.

Het team mocht het deze week opnemen tegen ZKC'31 D1, en het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien beide teams bovenin de competitie meedraaien. Vanaf de start ging het snel met de scores. Binnen 3 minuten maakte Robin de 1-0, ZKC '31 de gelijkmaker, en met Fay en nogmaals Robin zette Atlantis D1 een 3-1 score op het bord. De rest van de eerste helft ging het nog even zo door met om en om scores. Rake kansen van Jurjen, Sam en opnieuw Robin maakte dat Atlantis D1 met 6-5 de rust in ging.Na een peptalk en wat aanwijzingen van de coaches Kristian Geerdinck en Mark Goverse tijdens de pauze, gingen ze er weer tegenaan.

Ook in de tweede helft was het Atlantis D1 die de score opende. Na een score van ZKC'31, en Jurjen, Sam en Fay namens Atlantis, kwamen ze op een stand van 10-8. Daarna ging het ondanks de sterke inzet van het team toch nog mis en wist ZKC'31 nog 4 maal te scoren. Hierdoor gingen ondanks de goede start en het scoreverloop over het merendeel van de wedstrijd de punten helaas toch mee met de tegenstander na een met 10-12 verloren wedstrijd.Volgende week speelt Atlantis D1 tegen Rhoda D1 in Ookmeer, dan gaan ze er zeker weer vol tegen aan om de hoge positie in de competitie vast te houden en verder uit te bouwen.

Na 2 gewonnen wedstrijden in de 1e klasse ging de Atlantis D1 er weer met frisse moed tegenaan afgelopen zaterdag. Het door TTC Projecten gesponsorde team bestaande uit: Jurjen Bakker, Sam Verweij, Robin Troost, Sander vd Sluijs, Fay Trompert, Jennifer Veenboer, Iris den Boer, Ilona van Oosbree, Anouk Möllers en … Lees meer »