Atlantis 1 wint van zwak MIK

Geplaatst op: 26 november 2012

In een wedstrijd met ups en downs was het Atlantis die inderdaad een redelijk afgetekende winnende score op het bord zette.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd liet op zich wachten. Waar in vorige wedstrijden de score snel werd geopend, duurde het ditmaal even voordat Atlantis de score opende. Daarna volgde er snel meer. Binnen een kwartier had Atlantis een ruime voorsprong opgebouwd van 5-0. Daarna volgde een mindere fase van de wedstrijd, welke werd beïnvloed door fysiek spel en twijfelachtige beslissingen van de scheidsrechter. Atlantis had de emoties niet altijd onder controle en zo volgde er in de laatste fase van de eerste helft doelpunten van beide verenigen. De teams gingen rusten met een 2-8 tussenstand.

In de rust was het zaak alle spelers weer scherp en geconcentreerd terug het veld in te krijgen. Dit leek te lukken, want de eerste fase van de tweede helft kende 7 doelpunten van Atlantis, zonder enig tegendoelpunt van MIK. In de laatste fase van wedstrijd stokte de doelpuntenmachine van Atlantis even en MIK wist nog een keer de korf te vinden, maar de wedstrijd was al gespeeld. De wedstrijd eindigde in een duidelijke overwinning van 3-19 in het voordeel van Atlantis.

Zaterdag 1 december speelt Atlantis 1 thuis tegen Amsterdam. De wedstrijd zal om 15.40 uur beginnen en iedereen wordt van harte uitgenodigd om aan te komen moedigen.

Zaterdag 24 november speelde Atlantis 1 tegen MIK 1 in Amsterdam. In dit prille stadium van de competitie heeft MIK nog geen punten kunnen bemachtigen en heeft Atlantis ambities voor het kampioenschap. Op papier zou het een overweldigende overwinning moeten worden voor Atlantis, gesponsord door Rabobank. In een wedstrijd met … Lees meer »