02 - Senior  sportief actief 2e week

Talenten Sint Jozefschool te bewonderen in Maria-Oord


Geplaatst op: 26 november 2012

De afgelopen weken vonden verschillende rondes plaats van de talentenjacht voor leerlingen van de Sint Jozefschool te Vinkeveen. In de sfeer van Holland's Got Talent werden de vele acts beoordeeld door een jury, bestaande uit een publieksjury van leerlingen en een vakjury van leerkrachten en bewoners van Maria-Oord. De optredens met de meeste punten gaan door naar de ‘live-show', gepresenteerd door de leerlingen Sidney en Maud.

Wilt u ook genieten van zang, dans of bijvoorbeeld een drumsolo? Bent u óók zo benieuwd naar het talent van Mees, Niels, Owen, Kyra, Desiré, Julia, Elinn, Maria, Estelle, Nynke, Zara, Mark, Marijn, Fenna, Norah, Stan, Selina, Chiara, Jade, Annelotte, Iris en Julie?

Kom dan kijken naar de liveshow op 27 november in het restaurant van Maria-Oord te Vinkeveen. Maar liefst veertien optredens vinden plaats van 14.00 tot ongeveer 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Talenten Sint Jozefschool te bewonderen in Maria-Oord

De afgelopen weken vonden verschillende rondes plaats van de talentenjacht voor leerlingen van de Sint Jozefschool te Vinkeveen. In de sfeer van Holland's Got Talent werden de vele acts beoordeeld door een jury, bestaande uit een publieksjury van leerlingen en een vakjury van leerkrachten en bewoners van Maria-Oord. De optredens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: