01 - Nooit Gedacht

Prachtig muziekfestijn op de Fontein


Geplaatst op: 26 november 2012

Op dinsdagavond, 20 november, hebben de kinderen van groep 4 en groep 5 een mooie voorstelling gegeven voor ouders, grootouders en andere belangstellenden, op basisschool ‘De Fontein' in Mijdrecht.

In samenwerking met "Troupe A ‘dour" is hard gewerkt aan de voorstelling "Kinderspelen", op muziek van Georges Bizet. Het was prachtig om te zien hoe de kinderen in een droomwereld komen, waarin naar hartenlust wordt gespeeld: varen op zee, tollen, stokpaardje, trommel en trompet, blindemannetje, boompje verwisselen en nog veel meer. Alles werd prachtig uitgebeeld op live muziek! Het stuk eindigt als moeder de kinderen wakker maakt omdat ze naar school moeten. Maar dat doen ze pas na het grote bal. Alle kinderen hebben het geweldig mooi gespeeld en het publiek (volle zaal) heeft ervan genoten!

's Middags mochten alle klassen al kijken naar deze mooie voorstelling.

We danken Irina en Diana van Troupe A'dour voor hun prachtige pianospel, waarmee ze ons hebben geïnspireerd om dit mooie muziekstuk tot leven te brengen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prachtig muziekfestijn op de Fontein

Op dinsdagavond, 20 november, hebben de kinderen van groep 4 en groep 5 een mooie voorstelling gegeven voor ouders, grootouders en andere belangstellenden, op basisschool ‘De Fontein' in Mijdrecht.In samenwerking met "Troupe A ‘dour" is hard gewerkt aan de voorstelling "Kinderspelen", op muziek van Georges Bizet. Het was prachtig om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: