02 - Senior  sportief actief 2e week

Vroege kerstmarkt R.K. Kerk in Vinkeveen


Geplaatst op: 23 november 2012

Al op 8 december vindt op de Kerklaan in Vinkeveen de eerste Kerstrommelmarkt van de Ronde Venen plaats. Op het plein bij de Kerk zijn dan weer diverse stalletjes opgesteld met de meest uiteenlopende winter en Kerst attributen. Zo worden er aangeboden Kunstkerstbomen, diverse soorten kerstverlichting, grote aantallen kerstballen, kandelaars, enkele prachtige (oude)kerststallen en diverse beeldengroepen, maar ook schaatsen, sleeën, kerststukjes en nog veel meer.
Ook is er weer de bekende Koek en Zopie tent voorzien van de heerlijkste winterse lekkernijen.
Ook aanwezig en bekend van de zomermarkt is de loterij toren. Hier kunnen weer de mooiste prijzen gewonnen worden door het lichten van een lei.
Geheel in de trant van de aankomende en grote restauratie van de kerk kan er geraden werden naar het aantal vierkanten meter glas in lood die in het kerkgebouw aanwezig is. Voor degene die hierbij het dichts in de buurt komt is er een leuke prijs beschikbaar. Natuurlijk zal ook de enige echte Kerstman dit jaar weer op bezoek komen.
De Kerstmarkt wordt gehouden op zaterdag 8 december van 11.00 tot 18.00 uur.
Bij (zeer) slechte weersomstandigheden zal de markt gehouden worden in de kerk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vroege kerstmarkt R.K. Kerk in Vinkeveen

Al op 8 december vindt op de Kerklaan in Vinkeveen de eerste Kerstrommelmarkt van de Ronde Venen plaats. Op het plein bij de Kerk zijn dan weer diverse stalletjes opgesteld met de meest uiteenlopende winter en Kerst attributen. Zo worden er aangeboden Kunstkerstbomen, diverse soorten kerstverlichting, grote aantallen kerstballen, kandelaars, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: