001 - Escaperoom aglemeen

Met de voeten in de aarde?


Geplaatst op: 22 november 2012

Voelt u zich aangesproken door bovenstaande titel? Dan is dit stukje misschien voor u bedoeld.

De biologische tuinderij De Kweektuin kan voor enkele dagdelen of dagen per week wel wat actieve hulp gebruiken. Op De Kweektuin wordt op biologische wijze getuinierd door kwetsbare mensen uit de gemeente, met als resultaat de heerlijkste groenten.

De deelnemers worden naar behoefte begeleid door de eigenaar van de tuinderij. Een tiental deelnemers zijn individueel of in kleine groepjes op wisselende tijden op De Kweektuin aanwezig. Om de continuïteit van het verbouwen van de groenten te waarborgen is De Kweektuin op zoek naar vrijwilligers met groene vingers die regelmatig inzetbaar zijn en ervaring hebben met groenten tuinieren vanuit hobby of beroep. Een goede fysieke gezondheid is hiervoor wel gewenst. Tevens is er de mogelijkheid mee te denken over het teeltplan en andere praktische zaken. De vrijwilliger die wij zoeken is tevens een rolmodel voor de cliënten, maar houdt zich niet direct bezig met de begeleiding.

In een kennismakingsgesprek kunnen verdere wensen en behoeften besproken worden.
U bent van harte uitgenodigd eens een kijkje te komen nemen aan de Tuinderslaan 10 in Mijdrecht.

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Dyanne van Tessel van het Steunpunt Vrijwilligers via d.vantessel@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Met de voeten in de aarde?

Voelt u zich aangesproken door bovenstaande titel? Dan is dit stukje misschien voor u bedoeld. De biologische tuinderij De Kweektuin kan voor enkele dagdelen of dagen per week wel wat actieve hulp gebruiken. Op De Kweektuin wordt op biologische wijze getuinierd door kwetsbare mensen uit de gemeente, met als resultaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: