01 - Nooit Gedacht

Zwemvereniging De Amstel bereidt haar leden voor op het schaatsen


Geplaatst op: 22 november 2012

Amstel-leden weten als geen ander dat het in ons waterrijke landje een must is om je in het water te kunnen redden. ‘s Zomers is dat redelijk van zelfsprekend, maar 's winters is het ijs wel ‘ns wat minder dik dat we denken. De afdeling diplomazwemmen van Zwem- en polovereniging De Amstel heeft daarom een nieuw initiatief ontwikkeld. De afgelopen 2 maandagavonden hebben zij Wakzwemmen georganiseerd. Volledig gekleed, ja echt volledig: compleet met een gebreide muts!
Ruim 20 diplomazwemmers hebben hier heel enthousiast aan meegedaan. Eén en ander werd begeleid door een professioneel instructeur en ondersteund door het eigen senior-kader.

De tweede avond werd afgesloten met warme chocolademelk met speculaas en natuurlijk gevolgd door de diploma-uitreiking. Een actie, die zeker voor herhaling vatbaar is, niet alleen omdat het een gezellige onderbreking van het reguliere trainen is, maar ook omdat het levensreddend kan zijn.

Voor meer informatie over de Amstel kun je kijken op hun totaal vernieuwde website: www.zpv-de-amstel.nl . Er is nog ruimte op de opleidingen voor zwemvaardigheid en snorkelen, terwijl ook de waterpolo- en wedstrijdzwemteams nog mensen kunnen plaatsen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwemvereniging De Amstel bereidt haar leden voor op het schaatsen

Amstel-leden weten als geen ander dat het in ons waterrijke landje een must is om je in het water te kunnen redden. ‘s Zomers is dat redelijk van zelfsprekend, maar 's winters is het ijs wel ‘ns wat minder dik dat we denken. De afdeling diplomazwemmen van Zwem- en polovereniging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: