001 - skischool Aveen

Rabobank wint na spannende ontmoeting


Geplaatst op: 21 november 2012

Vrijdag 9 november waren er weer ontmoetingen gepland voor de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen. Er stonden twee ontmoetingen in Poule A op het programma: Rabobank tegen Van Walraven en Bayer 1 nam het op tegen Social Brothers.

Bayer 1 - Social Brothers (4-12)

Na de winst in de eerste ontmoeting van Social Brothers waren de verwachtingen hoog gespannen. Bayer 1 was dit seizoen nog niet in actie gekomen. Vorig jaar speelde ze in de winnaarspoule en deden daar tot het laatst mee voor de prijzen. Het beloofde dus een spannende ontmoeting op hoog niveau te worden.

Het eerste uur was er op beide banen mooi tennis te zien. Zowel Bayer 1 als Social Brothers maakten de verwachtingen waar. Na een aantal priemende services op baan 4 was het Bayer 1 dat net iets sterker was en de ontmoeting won met 9-2. Op de andere baan won Social Brothers overtuigend met 9-3. Zo was te zien dat elk team een sterk koppel had.

De laatste ronde van een uur moest nu de beslissing gaan brengen. De wedstrijden gingen het tweede uur meteen goed van start. Sensationele punten wisselde elkaar in hoog tempo af. Social Brothers bleek op baan 4 net een maatje te groot voor Bayer, het werd 12-4 voor Social Brothers. Op baan 5 was het spannend tot de laatste bal. Na een beslissende eindsprint was het ook hier Social Brothers dat er met de winst van doorging. Het werd 9-7 wat de eindstand van de dag op 12-4 in het voordeel van het tot nu toe ongeslagen Social Brothers bracht.

Rabobank-Van Walraven (10-6)

Deze teams spelen al een aantal jaren mee in de bedrijfscompetitie. Zo hebben ze al een paar keer tegenover elkaar gestaan. Elke ontmoeting stond garant voor spannende en kwalitatief goede wedstrijden. Na een kwartier spelen bleek het dit jaar niet anders te zijn dan in alle vorige ontmoetingen. Het was duidelijk te zien dat het een gelijkopgaande strijd zou worden. Rabobank pakte op baan 2 een kleine voorsprong en kon deze knap vasthouden tot een 10-6 winst. Op de andere baan eindigde de wedstrijd onbeslist in 8-8.

Na de slijtageslag van het eerste uur kon het bijna niet beter worden. Toch was het tweede uur qua niveau nog hoger dan het eerste uur. Van Walraven wist het tweede uur op baan 1 te winnen met 10-6. Dit betekende dat de laatste wedstrijd de beslissing moest gaan brengen. Zowel Rabobank als Van Walraven kon deze ontmoeting gaan winnen. Toch was het Rabobank dat uiteindelijk met de winst vandoor ging. Na een uur spelen won Rabobank overtuigend met 13-5, wat de eindstand van de dag op een 10-6 winst voor Rabobank bracht.

Vrijdag 30 november

De volgende ontmoetingen in de bedrijfscompetitie staan vrijdag 30 november gepland. Voor meer informatie over de bedrijfscompetitie of wilt u zich nog als bedrijf aanmelden, dan kunt de website raadplegen op www.tennishalderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rabobank wint na spannende ontmoeting

Vrijdag 9 november waren er weer ontmoetingen gepland voor de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen. Er stonden twee ontmoetingen in Poule A op het programma: Rabobank tegen Van Walraven en Bayer 1 nam het op tegen Social Brothers.Bayer 1 - Social Brothers (4-12)Na de winst in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: