001 - Homan Zonnepanelen

Westerbos en Mens in de race bij zoektocht naar de Leukste Bakker


Geplaatst op: 21 november 2012

Elke bakker is uniek. Maar wat maakt een bakker nou de leukste van de gemeente De Ronde Venen. 

Bij de Verkiezing van het Leukste Bakker kan er nu gestemd worden via www.leukstebakker.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een reis voor 2 personen naar Istanbul, de nieuwe iPad, of een dagje wellness.

Goed doel
Er kan tot en met 31 januari 2012 worden gestemd via www.leukstebakker.nl. Stemmen is kostenloos. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan Kika, dat kanker bij kinderen de wereld uit wil helpen.

Rapportcijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit-verhouding en de persoonlijke service. In iedere gemeente zijn er na 31 januari 2012 twee winnende bakkers: het bakker met de meeste stemmen en het bakker met de hoogste waarderingscijfers.

Provinciewinnaars
De winnaars van de gemeente gaan door naar de provincie-ronde. Alle winnaars worden op 10 maart 2013 gehuldigd tijdens BAKKERSVAK 2013 in Rosmalen.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer KiKa, BAKKERSVAK 2013, Corendon, Thermen Bussloo en Leuk voor Jou. De organisatie is in handen van Vote Company.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Westerbos en Mens in de race bij zoektocht naar de Leukste Bakker

Elke bakker is uniek. Maar wat maakt een bakker nou de leukste van de gemeente De Ronde Venen. Bij de Verkiezing van het Leukste Bakker kan er nu gestemd worden via www.leukstebakker.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een reis voor 2 personen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: