0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Achtervolging dure sportwagen na inbraak Abcoude


Geplaatst op: 20 november 2012

Abcoude - Bij een woninginbraak werd in de vroege ochtend van dinsdag 20 november onder andere een dure sportwagen gestolen.

Rond 04:30 uur werden de bewoners van een woning aan de Doude van Troostwijkstraat wakker van geluiden in de woning. Vervolgens hoorden zij een auto die vanaf hun oprit wegreed. Toen de bewoner uit het raam keek, zag hij dat het zijn eigen dure sportwagen was.

Hij belde 1-1-2 en agenten die in de omgeving naar de auto uitkeken, zagen de auto op de A2 in de richting van Utrecht rijden. Zij gingen er achteraan, maar de verdachte reed met een snelheid van zo'n 200 km/u, wat de agenten niet bij konden houden. Bij de afslag De Wetering raakten de agenten het zicht op het voertuig kwijt.

Met behulp van het track-and-trace systeem in de auto, werd de dure bolide aangetroffen op de Professor Jan Bronnerlaan in Utrecht. De verdachte(n) bleken inmiddels te zijn gevlogen. De auto is door een takelbedrijf veiliggesteld.

Bij de woning aan de Doude van Troostwijkstraat bleek te zijn ingebroken, waarbij onder andere computerapparatuur en de dure sportwagen waren buitgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Achtervolging dure sportwagen na inbraak Abcoude

Abcoude - Bij een woninginbraak werd in de vroege ochtend van dinsdag 20 november onder andere een dure sportwagen gestolen. Rond 04:30 uur werden de bewoners van een woning aan de Doude van Troostwijkstraat wakker van geluiden in de woning. Vervolgens hoorden zij een auto die vanaf hun oprit wegreed. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: