001 - Escaperoom aglemeen

Dependance ROC in Mijdrecht


Geplaatst op: 20 november 2012

Heb je nog geen MBO diploma? Maar heb je wel de capaciteiten om een mbo-opleiding te doen en weet je nog niet precies wat je wilt? Ben je ouder dan 16 jaar? Dan is een opleiding bij Stichting 2BE in samenwerking met ROCvA iets voor jou!

2BE en het ROCvA bieden samen verschillende opleidingen aan:. Je kunt kiezen voor; Kok, Gastheer/Gastvrouw of Facilitair Medewerker in de richting Hospitality&Events.

Bij ons oriënteer jij je in eerste instantie op de bovenstaande beroepen. Als je in de horeca of facilitaire dienstverlening werkt, doe je uiterste best om het je gasten naar de zin te maken. Of je nu werkt als kok, gastheer of -vrouw, of facilitair medewerker bij een evenementenorganisatie, het is jou doel om gasten te laten genieten.

Bij 2BE ontwikkel je een leerstijl die bij het mbo past. En je leert het beroep kennen door stage- en praktijkopdrachten. Maar wat past er nou het beste bij jou? Je oriënteert je op de bovenstaande beroepen. Een vast team van docenten zal je begeleiden en coachen zodat je doorstroomt naar een niveau 2 opleiding van jouw keuze.

Het doel van stichting 2BE is een MBO leer‐ en werkproject voor jongeren.
Door de kleinschaligheid, is er plaats voor extra steun en begeleiding.
Maar 2BE is meer dan een MBO. We willen dat het een ontmoetingsplaats wordt voor jong en oud, een laagdrempelig eet en drink Lokaal. Het pand wordt een multifunctionele ruimte, waar zowel stichtingen als particulieren van de ruimte gebruik kunnen maken. Informeer naar onze tarieven
info:  marjaraats@planet.nl of :06‐51400087

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dependance ROC in Mijdrecht

Heb je nog geen MBO diploma? Maar heb je wel de capaciteiten om een mbo-opleiding te doen en weet je nog niet precies wat je wilt? Ben je ouder dan 16 jaar? Dan is een opleiding bij Stichting 2BE in samenwerking met ROCvA iets voor jou! 2BE en het ROCvA … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: