02 - Senior  sportief actief 2e week

Kwinkslag M1 trein raast door


Geplaatst op: 19 november 2012

Het eindstation voor dit seizoen is bepaald, dat is de eerste plaats en met nog 7 tussenstops te gaan ziet het er rooskleurig uit voor het mannenteam van badmintonvereniging Kwinkslag. Vanaf het begin van het seizoen was het al meteen raak, twee maal een 8-0 overwinning, een prestatie die tot afgelopen donderdag niet meer werd geëvenaard. Maar juist wanneer het jonge team een verschil moet maken schromen ze niet voor deze taak en weten ze deze feilloos uit te voeren. Waar Castellum de nummer twee in de competitie een zware dobber liep in de competitie met een gelijkspel, wist Kwinkslag M1 te presteren en de volle 8 punten te behouden.
Nu we halverwege de competitie zijn kunnen we alvast de balans opmaken met een ruime voorsprong van wel elf punten!

Waar de meeste wedstrijden met een ogenschijnlijk groot gemak worden gewonnen, geven Bjorn Hottinga en Tristan Frese in de laatste dubbel tegenstander Vianen nog een sprankje hoop op een punt. In de derde set blijkt deze hoop echter geen realiteit te worden en stellen de mannen weer orde op zaken. Een klinkende overwinning voor de Vinkeveense equipe is dan ook het eindresultaat.

De volgende wedstrijd staat weer op het programma, deze zal zijn tegen 't Slot. In de uitwedstrijd werden de volle punten meegenomen, kan het team ze ditmaal behouden? Dit kunt u komen bekijken op donderdag 22 November om 20.00 in De Boei.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag M1 trein raast door

Het eindstation voor dit seizoen is bepaald, dat is de eerste plaats en met nog 7 tussenstops te gaan ziet het er rooskleurig uit voor het mannenteam van badmintonvereniging Kwinkslag. Vanaf het begin van het seizoen was het al meteen raak, twee maal een 8-0 overwinning, een prestatie die tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: