JA1 Qui Vive ten onder tegen Hurley A1

Geplaatst op: 19 november 2012

De uitwedstrijd tegen Hurley zal door Qui Vive JA1 niet snel worden vergeten.
Daar waar het de eerste 10 minuten nog redelijk ging werd het de rest van de wedstrijd steeds minder goed. Hurley profiteerde van tal van foutjes onder andere op het middenveld en schakelde via twee goede middenvelders en een uitstekende spits snel richting de cirkel van Qui Vive.

Bij 2-0 achter volgde een goede fase van Qui Vive. Men kon goed druk zetten op de verdediging van Hurley maar hier ontbrak of het soms noodzakelijke stukje geluk of er werd goed verdedigd door de mannen uit het A'damse bos.
Pech had Qui Vive toen de scheidsrechter aan de clubhuis kant floot voor een pittige overtreding van een Hurley middenvelder terwijl de voordeelregel op zijn plaats was geweest; de voorwaartsen van Qui Vive stonden al in een overtal in de cirkel van de tegenstander.
Hurley denderde door en de ruststand van 5-0 vertelde genoeg.
De 2e helft probeerde Qui Vive de beroemde eer te redden maar kwam niet verder dan een lastig backhandschot tegen het zijnet en een mooie kans van Casper Kuijpers die uitstekend werd gepareerd door de keeper van Hurley.
Eindstand 8-0.

Volgende week speelt Qui VIve jongens A1 thuis tegen Victoria uit Rotterdam. 14.15 op het complex aan de kruising Noorddammerweg / de Vuurlijn te Uithoorn.

De uitwedstrijd tegen Hurley zal door Qui Vive JA1 niet snel worden vergeten. Daar waar het de eerste 10 minuten nog redelijk ging werd het de rest van de wedstrijd steeds minder goed. Hurley profiteerde van tal van foutjes onder andere op het middenveld en schakelde via twee goede middenvelders … Lees meer »