Clubcompetitie UWTC veldrijden in volle gang

Geplaatst op: 19 november 2012

Iedere zondag start valt om 10.30 uur het startschot voor alle categorieën die meedoen aan de cyclocross clubcompetitie op de wielerbaan van sportpark Randhoorn in Uithoorn. Op woensdagavond is er speciale training voor het veldrijden bij de vereniging, zowel voor de jeugd als volwassenen. De wintermaanden zijn er ook een beperkt aantal mountainbikes te huur bij de vereniging voor rijders die het eens een paar maanden willen proberen. Info op www.uwtc.nl/wielren

Uitslag zondag 18 november:

Jeugd 12-14 jaar.
1. Lorena Wiebes, 2. Menno van Capel, 3. Stijn Ruijter, 4. Marc Brugman, 5. Danny Berkelaar

40- rijders
1. Etienne Lenting, 2. Sven Wiebes, 3. Lars Wiebes, 4. Tom Koudstaal, 5. Bart v. Montfoort, 6. Michael v. Meerland

40+ rijders
1. Frans v. Heteren, 2. Henk v. Laar, 3. Cock Fangmann, 4. Rene Kaslander, 5. Marcel Versteeg, 6. Gijs Kostman, 7. Rene Wiebes, 8. Wilfred Zijerveld, 9. Maarten d. Jong, 10. Henk Regelink, 11. Leen Blom

Jeugdveldrit Schaijk
Zaterdag 17 november reden Owen en Tristan Geleijn uit Rijsenhout een nationale wedstrijd in het Brabantse Schaijk. Tristan werd 21e bij categorie 4 en Owen reed naar de 9e plek in het sterke categorie 5 veld.

Amsterdamse cross competitie
Zondag 18 november ging de Amsterdamse cross competitie naar het mooie natuurgebied 't Twiske. Naast hele snelle stukken zaten er ook hele technische stukken in het parcours. Tristan Geleijn ging met ruime voorsprong als eerste over de finish bij de jongste jeugd. Broer Owen won de sprint om de 4e plaats bij de oudste jeugd groep en zat vandaag dus net naast het podium.
Een 8e plaats voor Bart bij de nieuwelingen. Gerard de Veer ging weer van start in de grote groep 50+ rijders en eindigde met een 14e plaats in het middenveld.

Veldrit Lieshout
Een aantal renners gingen naar Lieshout op zondag 18 november. Bij de amateurs was Luuk van Vliet 12e , Dennis Moolhuijsen 25e en Henk de Jong 28e . Bij de masters reed Pieter Heidema naar de 32e plaats en Joost Spring in t Veld was 28e bij de elite rijders.

Iedere zondag start valt om 10.30 uur het startschot voor alle categorieën die meedoen aan de cyclocross clubcompetitie op de wielerbaan van sportpark Randhoorn in Uithoorn. Op woensdagavond is er speciale training voor het veldrijden bij de vereniging, zowel voor de jeugd als volwassenen. De wintermaanden zijn er ook een … Lees meer »