02 - Senior  sportief actief 2e week

Mooie tweede minidag voor VV Atalante


Geplaatst op: 19 november 2012

Elke maand spelen de allerjongste volleyballers van Atalante een toernooidag, waarbij ze een kleine competitie spelen. Zaterdag 17 november vond de 2e minidag plaats in Sporthal Oost, in Ijmuiden

De 1e wedstrijd moesten net zoals de vorige keer de Toppers (Chanel, Claudia, Leonie, Lucia en Roos) tegen de Mega mini's (Anouk, David, Lisanna, Maaike en Mark) spelen in de allerhoogste poule op niveau 6. En dat ze aan elkaar gewaagd zijn is duidelijk, het resulteerde in een mooi gelijk spel.
Beide teams hadden moeite met de lange jongens van Spaarnestad, die vooral hard sloegen en serveerden. Toch hebben beide teams daar wat puntjes vanaf gesprokkeld. De Toppers verloren met 1-3 en de Megamini's speelden toch nog mooi gelijk tegen ze. Jammer genoeg raakte Lisanne van de Megamini's in de laatste set geblesseerd aan haar enkel, waardoor het team even uit zijn ritme was. Ook de laatste wedstrijd eindigde voor hen in een gelijk spel. Ze hebben een keurige derde plek behaald. De Toppers wonnen de laatste wedstrijd eindigden een plaatsje hoger op een mooie 2e plaats.

De Long Ladies met Annefloor, Eva, Jade, Noa en Rosalie komen we ook tegen op het hoogste niveau, alleen een poultje lager. De meiden stonden lekker te serveren. Ze hebben heel veel punten gescoord met hun service. Leuk om te zien hoe ze zichzelf dan ook uitdagingen geven door eens bovenhands te serveren. Dat geeft de meiden zelfvertrouwen. Maar door de vele goeie service beurten, waren er jammergenoeg maar weinig rally's. De meiden zijn uiteindelijk 2e geworden.

In de ochtend speelden ook de twee jongste teams, zij komen uit op niveau 3. De Heroes met Kevin, Sander en Sander (Cayden was verhinderd). Zij waren dit keer met zijn 3-en, maar gelukkig hadden ze invallers van de Guppies (Iris, Isa, Jikke en Tessa) die om de beurt hebben ingevallen. De Heroes hebben het super goed gedaan. Ze staan lekker te ballen en te springen in het veld. Door goed te kijken zijn er mooie punten gescoord en staan ze op de 1e plaats. Echter was er een klein foutje gemaakt in het schema. Het bleek dit keer dat de Heroes vier wedstrijden moesten spelen in plaats van drie... Hierdoor hebben de Heroes de laatste wedstrijd niet gespeeld. Want zo snel als ze zijn in het veld, zo snel waren ze ook naar huis! Gelukkig ging deed deze laatste wedstrijd niet mee in de ranking en zijn ze 1e gebleven.

De Guppies hebben lekker veel gespeeld, door al dat invallen! De meiden doen het goed. De 1e wedstrijd begon erg voortvarend, daarna zakte het ietsjes in, maar dat is te begrijpen doordat ze extra vele spelen. Zelfs bij teams van andere verenigingen. Klasse! Een mooie 3e plaats is behaald.

In de middag was het laatste team, de Kanjers, aan de beurt welke op niveau 4 speelt. Dit team bestaat uit veel nieuwe spelers. Met zijn 6-en waren ze aanwezig (Fabienne, Ilse, Mike, Nathalie, Thomas en Zoey). Onderweg langs het kanaal in Ijmuiden kwamen ze Sinterklaas tegen, maar ze moesten door naar de wedstrijden! De 1e wedstrijd ging erg lekker, alsof ze al jaren samenspeelden! Ze hebben deze dik gewonnen. Zag er flitsend uit met zo nu en dan ook al een smash! Daarna veel lange rally's maar beide wedstrijden helaas verloren, maar het team heeft wel getoond dat het een team is met potentie! De Kanjers hebben een 3e plaats behaald.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mooie tweede minidag voor VV Atalante

Elke maand spelen de allerjongste volleyballers van Atalante een toernooidag, waarbij ze een kleine competitie spelen. Zaterdag 17 november vond de 2e minidag plaats in Sporthal Oost, in Ijmuiden De 1e wedstrijd moesten net zoals de vorige keer de Toppers (Chanel, Claudia, Leonie, Lucia en Roos) tegen de Mega mini's … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: