Atlantis C1 wint van Ondo

Geplaatst op: 19 november 2012

Afgelopen zaterdag speelde het door Bos gesponsorde Atlantis C1 tegen Ondo C1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden die uiteindelijk door het team uit Mijdrecht gewonnen werd.
Ondo was de eerste die middels een strafworp een doelpunt op het scorebord zette: 0-1. Gelukkig scoorde Yara met een korte kans de 1-1. Daarna kwam Atlantis door Amy op een voorsprong van 2-1 met een strafworp. Helaas liet Atlantis er ook één door en werd het 2-2. Daarna ging het heel snel en stond het team met 2-4 achter, maar Atlantis bracht de bal vanuit de verdeding goed uit naar de aanval. 2-4 was dan ook de ruststand.

De tweede helft begon en Sven scoorde gelijk de 3-4. Atlantis C1 kwam de wedstrijd weer lekker in, maar daarna lieten ze er weer één door en werd het 3-5. Iedereen begon de spanning voelen. Yara scoorde gelukkig de 4-5 maar een minuut verder werd het weer 4-6. Dankzij Sven werd het weer 5-6 en Amy scoorde daarna de 6-6 en het werd heel spannend. Yara scoorde daarna de 7-6 en Atlantis had weer een voorsprong. Door de spanning ging de ploeg uit Mijdrecht zich haasten, maar toch scoorden Joelle de 8-6 en Amy de 9-6.
Atlantis C1 had de wedstrijd gewonnen. Het was een hele spannende wedstrijd en het team wil het geweldige publiek bedanken die hen is komen aanmoedigen.

Afgelopen zaterdag speelde het door Bos gesponsorde Atlantis C1 tegen Ondo C1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden die uiteindelijk door het team uit Mijdrecht gewonnen werd.Ondo was de eerste die middels een strafworp een doelpunt op het scorebord zette: 0-1. Gelukkig scoorde Yara met een korte kans de … Lees meer »