Atlantis A1 overtuigend langs Fiducia

Geplaatst op: 19 november 2012

De tegenstander vond ook de korf en dus was het 7-1. Na nog een doelpunt van de ploeg uit Mijdrecht kwam daar nog een tegentreffer bij, dus stond er 8-2 op het scorebord. Tot de rust kon tegenstander Fiducia niets meer terug doen. Het was duidelijk dat Atlantis A1 de betere ploeg was; er werd uitgelopen naar 12-2.
In de rust werd het team verteld dat het vooral zo door moest gaan, want de tegenstander had zo geen schijn van kans. Na een tegendoelpunt liep Atlantis uit naar 22-3. Er waren veel mooie doelpunten bij en al met al was het, zeker voor het thuispubliek, een leuke wedstrijd om te kijken. Aan het einde van de wedstrijd verloor Atlantis nog even de scherpte waardoor de eindstand 23-6 werd, maar de voorsprong bleef groot.
Alle spelers van Atlantis A1 hebben gescoord tijdens deze wedstrijd, iets wat niet vaak voorkomt. Het team wil graag alle reserve dames bedanken want zonder jullie had de A1 niet eens kunnen beginnen aan de wedstrijd.

Volgende week speelt Atlantis thuis tegen De Meervogels. De oefenwedstrijd tegen deze ploeg werd overtuigend gewonnen, dus heeft u wat tijd zaterdag kom dan vooral langs de Phoenix hal om een leuke korfbalwedstrijd te zien.

Zaterdag 17 november begon Atlantis A1 enthousiast aan hun wedstrijd tegen Fiducia A1. Dit resulteerde al snel in een 2-0 voorsprong, deze werd door het andere aanvalsvak uitgebreid tot 4-0. Atlantis liep al snel uit naar 7-0 door mooie doorloopballen, schoten en leuke ballen onder de korf.De tegenstander vond ook … Lees meer »