02 - Senior  sportief actief 2e week

Atlantis wint met vlug en vaardig spel


Geplaatst op: 19 november 2012

Het door Rabobank gesponsorde vlaggenschip van Atlantis had een duidelijke opdracht meegekregen van coach Frits Bruijntjes. Na vorige week verloren te hebben van SDO (H), medekanshebber voor het kampioenschap, moesten zij afgelopen zaterdag winnen van Vlug en Vaardig. Er was aandacht voor het team van de week, de E1 en E2. Zij mochten de wedstrijd openen met een door Roebeson gesponsorde bal.

Het eerste team van Atlantis begon geconcentreerd aan de wedstrijd, maar toch kon zij het eerste tegendoelpunt niet voorkomen. Mogelijk zette dit het team op scherp. In de volgende tien minuten had Vlug en Vaardig niks in te brengen. Een gevarieerd aanvalsspel werd neergezet en verdedigend werd goede druk gegeven op de tegenstander. Halverwege de eerste helft werd een 6 tegen 1 stand aangegeven in het voordeel van Atlantis. In het tweede gedeelte van de eerste helft leek Vlug en Vaardig zich te herpakken en liet Atlantis steekjes vallen. Hierdoor kon Atlantis de voorsprong niet verder uitbouwen. Met een stad van 14 tegen 8 voor Atlantis werd de eerste helft afgesloten.
Het enthousiaste publiek was getuige van een flitsende start van de tweede helft. Binnen vijf minuten stond het 16 tegen 8. In de volgende fase vielen er doelpunten aan beide kanten. Vlug en Vaardig gaf de strijd niet op, maar moest zijn meerdere erkennen in Atlantis. Het eindsignaal klonk en de wedstrijd werd afgesloten met een stand van 23 tegen 13 voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis.
Volgende week, 24 november, speelt Atlantis in Amsterdam tegen MIK. Op 1 december speelt Atlantis weer op eigen terrein en nodigt u om 15.40 uur uit om te komen kijken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonde stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis wint met vlug en vaardig spel

Het door Rabobank gesponsorde vlaggenschip van Atlantis had een duidelijke opdracht meegekregen van coach Frits Bruijntjes. Na vorige week verloren te hebben van SDO (H), medekanshebber voor het kampioenschap, moesten zij afgelopen zaterdag winnen van Vlug en Vaardig. Er was aandacht voor het team van de week, de E1 en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: