001 - Escaperoom aglemeen

KDO-DAG is gestart met een workshop Yoga


Geplaatst op: 19 november 2012

KDO-DAG is een paar weken geleden gestart met een workshop Yoga. De docente en deelnemers zijn erg enthousiast.

Wat is Yoga ?
Yoga een moment van aandacht voor jezelf.
Aandacht leidt tot bewustwording. In de drukte van je werk, je gezin of andere gewoontes vergeet je soms aanwezig te zijn. Hierdoor ontwikkel je spanning en stress. Yoga zal dit voor je veranderen.

Voor wie is Hatha Yoga?
Hatha Yoga is een combinatie van uitgebalanceerde oefeningen met een bewuste ademhaling. Het gebruikt fysieke houdingen en ademhalingstechnieken om de energiekanalen vrij te maken en in werking te stellen.
Hatha Yoga zorgt voor een prettige ademhaling, een soepel en ontspannen lichaam en een goede conditie. Deze Yoga vorm is geschikt voor iedereen, vrouwen, mannen, jong of oud, je kunt Hatha Yoga altijd beoefenen ook als je nog nooit Yoga hebt gedaan. Het vermindert stress.
Ontspanning is iets dat je kunt leren.
Hierdoor zal je ervaren dat je beter in balans bent met jezelf en je omgeving.

Wil je het een keertje komen proberen dan ben je van harte welkom op vrijdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur in de gymzaal bij KDO. Een losse les kost tijdens de workshop € 10,00 per persoon, die men contant kan betalen.

Wat moet je meenemen?
Trek iets makkelijks aan, waarin je goed kunt bewegen. Aan het einde van iedere les zullen we 10 minuten volledig ontspannen, zorg dat je het dan niet te koud hebt dus een sweater en sokken kunnen dan fijn zijn. Alle oefeningen doe je op sokken.

De intentie van het KDO -DAG bestuur is Yoga vanaf januari 2013 als vaste les op het lesrooster van KDO-DAG te gaan plaatsen. Dit zou alvast een mooi kennismakingsmoment kunnen zijn om uit te proberen of deze lessen wat voor u zouden kunnen zijn. Opgeven is niet noodzakelijk en voor nadere informatie kunt u altijd mailen naar KDODAG@hotmail.com

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO-DAG is gestart met een workshop Yoga

KDO-DAG is een paar weken geleden gestart met een workshop Yoga. De docente en deelnemers zijn erg enthousiast. Wat is Yoga ?Yoga een moment van aandacht voor jezelf.Aandacht leidt tot bewustwording. In de drukte van je werk, je gezin of andere gewoontes vergeet je soms aanwezig te zijn. Hierdoor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: