01 - Nooit Gedacht

Buurtkamer De Hoef heeft drukke aanloop


Geplaatst op: 16 november 2012

Afgelopen dinsdag 13 november was het eindelijk zover dat vanuit initiatief van welzijnsstichting de Baat en een enthousiast team van inmiddels 6 vrijwilligers en 2 chauffeuses; de Buurtkamer in De Hoef kon starten.

De ruimte was gezellig ingericht met veel rood - de kleur van de huisstijl - en leuke bloemstukjes op tafel en de koffiegeur maakte de sfeer compleet. Tussen 10.00 en 12.00 uur kwamen al zo'n 20 mensen gezellig binnen. Uit de vele gesprekken bleek dat men het een fijn initiatief vond om ook in de Hoef een ouderenontmoetingsplek te hebben.

In de Buurtkamer is er de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer de krant of een tijdschriften te lezen, diverse spelletjes te spelen of mee te doen aan leuke creatieve activiteiten. Maar bovenal staat de gezelligheid en het onderlinge contact voorop!! Ook hangt er een prikbord waarop alle Hoefse en Ronde Veense activiteiten voor ouderen vermeld worden. Uiteraard horen de gastvrouwen en gastheer graag waarvoor de mensen allemaal belangstelling hebben. In ieder geval staat er op di 18 dec. Kerststukjes maken op het programma. Er is voldoende ruimte en materiaal aanwezig zodat er voor elk wat wils is.

De Buurtkamer is elke dinsdag van 10.00-12.00 uur geopend (behalve op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag).
Eind januari volgt er nog een officiële opening. Nadere berichtgeving volgt!
Mensen die een probleem hebben met vervoer, kunnen bellen met het Servicepunt: tel. 0297-587600. Daar zal men voor u naar een oplossing zoeken middels hulp van enkele chauffeurs uit uw dorp. Voor € 2,00 wordt u opgehaald en thuisgebracht.

Voor verdere informatie kunt u ook bellen met de Baat, 0297-230280 of op dinsdag en donderdag met de coördinator van de Buurtkamerprojecten in de Ronde Venen, Annie van Gelder, 06-17970016.

 

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurtkamer De Hoef heeft drukke aanloop

Afgelopen dinsdag 13 november was het eindelijk zover dat vanuit initiatief van welzijnsstichting de Baat en een enthousiast team van inmiddels 6 vrijwilligers en 2 chauffeuses; de Buurtkamer in De Hoef kon starten. De ruimte was gezellig ingericht met veel rood - de kleur van de huisstijl - en leuke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: