02 - Senior  sportief actief 2e week

Stichting Haarwensen ontvangt cheque van organisatie Zilveren Turfloop


Geplaatst op: 14 november 2012

Op zondag 4 november werd voor de 22e keer de Zilveren Turfloop georganiseerd. Elk jaar wordt een deel van de binnengekomen sponsorgelden gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Haarwensen. De Stichting heeft deze week een cheque van 400 euro ontvangen.

Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld chemotherapie. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Haarwensen ontvangt cheque van organisatie Zilveren Turfloop

Op zondag 4 november werd voor de 22e keer de Zilveren Turfloop georganiseerd. Elk jaar wordt een deel van de binnengekomen sponsorgelden gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Haarwensen. De Stichting heeft deze week een cheque van 400 euro ontvangen. Haarwensen is er voor kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: