BlomBlom Mijdrecht

Informatiebijeenkomst voor vrijwilligers


Geplaatst op: 13 november 2012

Op donderdag 15 november organiseren de welzijnsstichtingen Tympaan en De Baat in ‘de Angstelborgh' een informatiebijeenkomst over de ondersteuning van het vrijwilligerswerk in Abcoude en Baambrugge. Zowel mensen die vrijwilliger zijn, zich willen oriënteren op de mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk als mensen die meer willen weten over het zoeken van vrijwilligers voor hun organisatie of vragen hebben over het werken met vrijwilligers zijn deze avond van harte welkom. Liesbeth Boswijk van Stichting Tympaan en Dyanne van Tessel van het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Stichting De Baat zullen deze avond klaar staan voor alle vragen en een presentatie geven over de huidige ondersteuningsmogelijkheden.

Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur welkom in ‘de Angstelborgh', Dorpszicht 22, 1391 LX Abcoude. Vooraf opgeven is gewenst en kan bij Liesbeth Boswijk via lboswijk@stichtingtympaan.nl.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.steunpuntvrijwilligerswerk.info. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Dyanne van Tessel via d.vantessel@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatiebijeenkomst voor vrijwilligers

Op donderdag 15 november organiseren de welzijnsstichtingen Tympaan en De Baat in ‘de Angstelborgh' een informatiebijeenkomst over de ondersteuning van het vrijwilligerswerk in Abcoude en Baambrugge. Zowel mensen die vrijwilliger zijn, zich willen oriënteren op de mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk als mensen die meer willen weten over het zoeken van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: