02 - Senior  sportief actief 2e week

Sinterklaas in Kudelstaart


Geplaatst op: 13 november 2012

Op zaterdag 24 november brengt Sinterklaas met vele Zwarte Pieten een bezoek aan Kudelstaart. Om 14.15 uur komt de oude baas aan op de Loswal aan de Herenweg, waarna in het Dorpshuis een gezellig feest voor de kinderen plaatsvindt.

Zoals gebruikelijk zal Sinterklaas ook dit jaar Kudelstaart weer aandoen met een boot vol Pieten en pepernoten. Op een feestelijk versierde Loswal zet hij onder begeleiding van muziek voet aan wal en wordt hij hopelijk door vele kinderen welkom geheten. Vervolgens loopt de Goedheiligman met zijn Pieten naar het Dorpshuis aan de Kudelstaartseweg. Aldaar vindt vanaf ongeveer 15.15 uur een gezellig Sinterklaasfeest plaats voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Natuurlijk wordt er gezongen en gefeest met de Zwarte Pieten en Sinterklaas zal ook blij zijn met een mooie tekening of een leuk knutselwerkje. Om de kinderen voldoende ruimte te geven, kunnen ouders niet worden toegelaten op deze middag. Het Dorpshuis is geopend vanaf 15.00 uur. Om 16.30 uur loopt het feest ten einde en kunnen de kinderen worden opgehaald. De organisatie vraagt de ouders om hun kind een briefje met telefoonnummer mee te geven.

Collecte
De organisatie van de Sinterklaasintocht in Kudelstaart is in handen van Carnavalsvereniging De Pretpeurders. Zoals gebruikelijk zullen de leden en vrijwilligers van de vereniging voorafgaand aan de intocht collecteren in de Kudelstaartse wijken. Van 19 tot en met 23 november komen de Pretpeurders met de collectebus aan de deur. Zij hopen dat iedereen een bijdrage wil leveren om het kinderfeest ook dit jaar weer mogelijk te maken. In verband met de intocht worden automobilisten en (brom)fietsers verzocht op zaterdag 24 november tussen 13.30 en 15.30 uur rekening te houden met overlast op de Herenweg en Kudelstaartseweg. De Herenweg zal tijdens de aankomst ter hoogte van de Loswal voor verkeer worden afgesloten. Wanneer de Sint en de kinderen de Kudelstaartseweg bereiken, wordt deze tussen het Robend en het Dorpshuis afgesloten voor verkeer

Huisbezoeken
Het is ook mogelijk dat de Goedheiligman bij u thuis op bezoek komt. Via info@pretpeurders.nl of via www.pretpeurders.nl kunt u informeren of de Sint en zijn pieten nog een plekje beschikbaar hebben in de agenda. Wees er op tijd bij, vol is vol!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas in Kudelstaart

Op zaterdag 24 november brengt Sinterklaas met vele Zwarte Pieten een bezoek aan Kudelstaart. Om 14.15 uur komt de oude baas aan op de Loswal aan de Herenweg, waarna in het Dorpshuis een gezellig feest voor de kinderen plaatsvindt. Zoals gebruikelijk zal Sinterklaas ook dit jaar Kudelstaart weer aandoen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: