001- Uithoorn

Zaterdag 17 november 14+ danceparty Basic Night in N201


Geplaatst op: 12 november 2012

Tot een aantal jaren geleden was Basic Night hèt dancefeest voor jongeren vanaf 14 jaar. Destijds is het helaas min of meer ten onder gegaan aan het eigen succes, het werd te druk en daarom zijn dit soort feesten een tijd lang op een andere manier georganiseerd.
Maar omdat er in de omgeving momenteel vrij weinig georganiseerd wordt voor jongeren vanaf 14 is besloten het feest nieuw leven in te blazen en het komt dus terug in het N201 programma vanaf 17 november om de week op zaterdagavond.

Vanaf je 18e kun je overal naartoe, als je jonger bent is de keuze beperkt en al helemaal als je nog geen 16 bent. In N201 kun je voortaan om de week op zaterdag in N201 terecht voor een goed feestje met jonge dj's die alles draaien wat nu hot is. Als je zelf dj bent of iemand kent die dj is of dat graag wil worden, stuur dan een email naar info@n201.nl en we zorgen dat je in N201 kunt oefenen en dat je een keer wordt ingeroosterd om te draaien tijdens een van de feesten die komende tijd op het programma staan. Er zijn diverse dj's en promotors die kaartjes verspreiden waarmee je gratis consumptiemuntjes kunt krijgen aan de deur, ook jij kunt promotor worden en als je wilt weten wat je daar voor terug krijgt en hoe het werkt kun je ook contact opnemen met N201 door een email te sturen.

Het feest begint om 21:00, de minimumleeftijd is 14 en legitimatie is verplicht. Er wordt alleen alcohol geschonken vanaf 16 jaar en als je dat wilt kun je hiervoor een polsbandje krijgen aan de deur. Personen die stevig hebben ingedronken worden geweigerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 17 november 14+ danceparty Basic Night in N201

Tot een aantal jaren geleden was Basic Night hèt dancefeest voor jongeren vanaf 14 jaar. Destijds is het helaas min of meer ten onder gegaan aan het eigen succes, het werd te druk en daarom zijn dit soort feesten een tijd lang op een andere manier georganiseerd. Maar omdat er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: