001 - Escaperoom aglemeen

Sta Sterk training voor tieners 28 november 2012 van start


Geplaatst op: 12 november 2012

Op 28 november aanstaande start Stichting De Baat weer een nieuwe Sta Sterk trainingsgroep van 12 t/m 17 jarigen.
De training wordt gegeven door Mirelle Valentijn en is bedoeld voor tieners die niet sociaal weerbaar zijn en/of niet sociaal vaardig zijn, faalangstig zijn of te maken hebben met een pestprobleem. Deelnemers worden weerbaarder tijdens de training. Ze veranderen hun houding, bouwen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde opnieuw op, andere klachten nemen af en ze worden niet meer gepest of veel minder.

De deelnemers leren opkomen voor zichzelf door middel van direct toepasbare handvatten in dagelijkse situaties en onaangename situaties. Bij onaangename situaties kan o.a. gedacht worden aan: non-verbaal, verbaal en digitaal pesten, buitensluiten, negeren, chanteren, roddelen.
De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur. Bij de training horen ook een intakegesprek en twee ouderbijeenkomsten. De training wordt gegeven op de woensdagmiddagen in basisschool Vlinderbos te Wilnis van 16.30 tot 18.00 uur. Er zijn in deze groep nog enkele plaatsen vrij.

De trainingen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de gemeente De Ronde Venen.
Is uw kind inwoner van De Ronde Venen en leerling op het Veenlanden College dan doet ook de school een tegemoetkoming in de kosten en is uw eigen bijdrage € 100,-
Is uw kind inwoner van De Ronde Venen, maar gaat hij/zij buiten de gemeente naar school, dan is de eigen bijdrage € 150,-

Indien uw kind geen inwoner is van de gemeente De Ronde Venen, kan hij/zij wel deelnemen aan de cursus, mits er voldoende plaats is. U dient zelf het volledige bedrag van de cursus ad € 175,-- aan de trainer te betalen. Hiervoor verwijzen wij u naar Mirelle Valentijn van Praktijk voor Levensgeluk. U vindt haar gegevens onderaan dit bericht.

Voor meer informatie over de trainingen en aanmelden kunt u contact opnemen met:
Claudia Prange: 0297-23 02 80 of c.prange@stichtingdebaat.nl of
Mirelle Valentijn 0297 - 27 46 05 praktijkvoorlevensgeluk@kpnplanet.nl

Ook vind je informatie over pesten en deze training op:
www.stichtingdebaat.nl www.omgaanmetpesten.nl 
www.praktijkvoorlevensgeluk.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sta Sterk training voor tieners 28 november 2012 van start

Op 28 november aanstaande start Stichting De Baat weer een nieuwe Sta Sterk trainingsgroep van 12 t/m 17 jarigen. De training wordt gegeven door Mirelle Valentijn en is bedoeld voor tieners die niet sociaal weerbaar zijn en/of niet sociaal vaardig zijn, faalangstig zijn of te maken hebben met een pestprobleem. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: