0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Horangi Taekwondo geeft clinics op het VLC Mijdrecht


Geplaatst op: 12 november 2012

Tijdens de projectweek voor de 1e en 2e klassen op het VLC Mijdrecht, heeft Horangi Taekwondo diverse clinics taekwondo aan de 2e klassers gegeven. Tijdens het eerste deel van een clinic werd er veel aandacht besteed aan realistische zelfverdediging tegen vastpakken. Daarvoor werden natuurlijk eerst een aantal basistechnieken uitgelegd en geoefend.
Taekwondo is een zelfverdedigingsport waar de nadruk op schoptechnieken ligt. Na een korte pauze was het tijd voor een conditioneel deel waarin de diverse schoptechnieken op de schopkussens werden uitgevoerd. Vol enthousiasme voerden de leerlingen de oefeningen uit en eindigde de clinic met een wedstrijdje wie het snelst kon schoppen. Tijdens deze clinics werd trainer Remko van Gerven geassisteerd door Kathelijne van der Woude. Zij kunnen beide terugkijken op geslaagde en gezellige clinics.

Voor meer informatie kunt u klikken op www.horangi.nl, ons vinden op facebook.nl/horangitaekwondo, of uw specifieke vraag sturen naar info@horangi.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Horangi Taekwondo geeft clinics op het VLC Mijdrecht

Tijdens de projectweek voor de 1e en 2e klassen op het VLC Mijdrecht, heeft Horangi Taekwondo diverse clinics taekwondo aan de 2e klassers gegeven. Tijdens het eerste deel van een clinic werd er veel aandacht besteed aan realistische zelfverdediging tegen vastpakken. Daarvoor werden natuurlijk eerst een aantal basistechnieken uitgelegd en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: