0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Atlantis 3 komt tekort in eindfase


Geplaatst op: 12 november 2012

Het door Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan gesponsorde team Atlantis 3 speelde zaterdag 10 november in Hillegom tegen SDO 2. Atlantis kon deze eerste zaalwedstrijd in de vierde klasse helaas niet de volle buit van twee punten meenemen en verloor met 13-10.

Atlantis, met invaller Sjors Warmer, wist dat het een pittige wedstrijd zou worden tegen het jonge 'selectieteam' van SDO. Coach Harold Taal zag zijn team nog niet helemaal voluit gaan aan het begin van de wedstrijd, waardoor na twaalf minuten een 4-1 achterstand op het scorebord stond. Voor het scorende vermogen meldde Cynthia Sassen zich vervolgens aan, want ze wist de korf in de eerste helft zelfs vier keer te vinden. Met een snelle doorloopbal van Iris Facee Schaeffer kon na een sterke fase van het team de kleedkamer worden opgezocht met een 5-5 ruststand.

Het begin van de tweede helft was een vervolg op het sterke optreden van voor de rust. Via afstandsschoten van Barry van der Waa en Kim Stolk, gevolgd door doorloopballen van Iris Facee Schaeffer en Cynthia Sassen wisten de Mijdrechtenaren de stand gelijk te houden: 9-9. In de eindfase van de wedstrijd bleek tegenstander SDO 2 toch meer lucht over te hebben om het hoge tempo vast te houden. Na een tegenstoot van invalster Chantal Poolman met een mooie vrije bal, moest de winst toch uit handen worden gegeven: 13-10.

Zaterdag 17 november speelt Atlantis 3 thuis om 16:50 uur tegen Vlug&Vaardig/KCN 2 in de Phoenixhal te Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 3 komt tekort in eindfase

Het door Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan gesponsorde team Atlantis 3 speelde zaterdag 10 november in Hillegom tegen SDO 2. Atlantis kon deze eerste zaalwedstrijd in de vierde klasse helaas niet de volle buit van twee punten meenemen en verloor met 13-10. Atlantis, met invaller Sjors Warmer, wist … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: