Atlantis 1 verliest in Hillegom

Geplaatst op: 12 november 2012

Het eerst team van korfbalvereniging Atlantis, dat gesponsord wordt door Rabobank, heeft afgelopen zaterdag 10 november de uitwedstrijd in Hillegom verloren. Atlantis 1 ging naar Hillegom om de eerste zaalwedstrijd te winnen. De eerste helft was uiteindelijk niet goed genoeg om te winnen en hierdoor werden de punten niet mee naar Mijdrecht mee terug genomen. De eindstand was 14-13 in het voordeel van SDO.

De eerste helft begon de ploeg uit Mijdrecht niet sterk en was SDO de bovenliggende partij, dit was terug te zien in de 9-3 ruststand. Na een goed gesprek in de rust kwam Atlantis 1 goed uit de kleedkamer, maar de ploeg had duidelijk een inhaalrace voor de boeg.

Daar werd na rust meteen mee begonnen, met een aantal doelpunten wist Atlantis terug te komen tot een stand van 11-9. Toen kreeg het team het gevoel dat er nog wat te halen viel, maar SDO begon ook weer te scoren en vanaf dat moment ging de wedstrijd gelijk op. Na een goede tweede helft kwam Atlantis 1 uiteindelijk net iets te kort om te winnen van SDO.

Volgende week speelt Atlantis 1 op 17 november om 15:40 thuis in sporthal de Phoenix tegen Vlug en Vaardig. Het is belangrijk dat Atlantis deze wedstrijd wint om uitzicht op het kampioenschap te houden.

Het eerst team van korfbalvereniging Atlantis, dat gesponsord wordt door Rabobank, heeft afgelopen zaterdag 10 november de uitwedstrijd in Hillegom verloren. Atlantis 1 ging naar Hillegom om de eerste zaalwedstrijd te winnen. De eerste helft was uiteindelijk niet goed genoeg om te winnen en hierdoor werden de punten niet mee … Lees meer »