001 - Homan Zonnepanelen

Kerstkaarten van Vinkeveen


Geplaatst op: 12 november 2012

De verkoop van Vinkeveense kerstkaarten loopt gesmeerd. Na de huis-aan-huis verkoop op 27 oktober heeft korfbalvereniging De Vinken al meer dan 5000 kerstkaarten (850 setjes à 6 kaarten) verkocht. Inmiddels komen er ook via de site van De Vinken (www.de-vinken.nl) meer en meer bestellingen binnen. Niet alleen uit Vinkeveen en Waverveen, maar ook uit omliggende gemeenten en zelfs één uit het buitenland.

Traditie
De Vinken verkoopt al een paar jaar kerstkaarten met Vinkeveense beelden. Ook dit jaar is de club er in geslaagd om een aantal mooie plekjes op de foto te zetten. De een wat herkenbaarder (achter 't Meertje), dan de ander (Botsholsedijk), maar allemaal op en top Vinkeveen. De kaarten zijn professioneel vormgegeven en kunnen de vergelijking met de kerstkaarten die de komende weken in de winkel verkrijgbaar zijn glansrijk doorstaan. Een setje, à 6 verschillende kaarten, kost 5,-.

Waar te koop
De kaarten zijn de komende weken niet alleen via www.de-vinken.nl verkrijgbaar. Ook The Readshop Vinkeveen en Tuincentrum Rijdes steunen De Vinken en verkopen de kerstkaarten in hun winkel. De Vinken hoopt nog heel veel kaarten te verkopen, want de opbrengst zal gebruikt worden voor een grondige opknapbeurt van de kantine.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstkaarten van Vinkeveen

De verkoop van Vinkeveense kerstkaarten loopt gesmeerd. Na de huis-aan-huis verkoop op 27 oktober heeft korfbalvereniging De Vinken al meer dan 5000 kerstkaarten (850 setjes à 6 kaarten) verkocht. Inmiddels komen er ook via de site van De Vinken (www.de-vinken.nl) meer en meer bestellingen binnen. Niet alleen uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: