001 - Escaperoom aglemeen

4e Stoelhonkbaltoernooi Spel en Sport


Geplaatst op: 12 november 2012

Op dinsdag 20 november 2012, vindt het 4e Kees van Ankeren stoelhonkbaltoernooi plaats in de Argon-kantine aan de Hoofdweg te Mijdrecht. Er wordt dan door acht teams uit IJmuiden, Haarlem, Uithoorn en De Ronde Venen gestreden om de Kees van Ankeren wisseltrofee.

Wederom doet er een team mee van deelnemers van "t Anker, het inloophuis voor iedereen, die als patiënt, ex-patiënt of familie, nabestaande of anderszins in aanraking of was gekomen met kanker .
Het toernooi is mede mogelijk door sponsoring van Reurings Onroerend Goed B.V. uit de Ronde Venen en met de medewerking van vrijwilligers van S.V. Argon en Sport en Spel.

Wat is stoelhonkbal ?
Eigenlijk is stoelhonkbal geen goede benaming. De spelers moeten wel degelijk staan en naar de honken lopen. Als men niet speelt, zit men in afwachting van de volgende beurt op een stoel. Het is een leuk spel met een prettige sociale kant. Er is veel contact met elkaar en na het spel wordt er samen nog gezellig nagepraat en wat gedronken. Stoelhonkbal is geschikt voor jong en oud, maar bij Spel en Sport wordt het door senioren gespeeld, Er zijn twee teams van zes of meer personen elk. Ieder team heeft drie ‘ballen'. Deze ballen moeten in de gaten (honken) gegooid worden. De afstand tot de bak is vier meter. De spelregels zijn als die van het echte honkbal.

Waar bent U welkom
In De Ronde Venen wordt het spel elke maandag van 14.00 tot 15.00 uur beoefend in de Willisstee, aan de Pieter Joostenlaan te Wilnis. Als U geïnteresseerd kom dan een keer kijken. Het spel wordt met veel enthousiasme gespeeld door ouderen, al dan niet met matige lichamelijke conditie. Het is een gezellige teamsport, waar veel gelachen, aangemoedigd en gejuicht wordt.

U bent ook welkom om een indruk te krijgen van stoelhonkbal tijdens het toernooi op 20 november, dat aanvangt omstreeks 11.00 uur en duurt tot in de middag.

Andere activiteiten bij Spel en Sport kunt U bekijken op de website www.spelensportdrv.nl.
Voor meer informatie kunt U ook bellen naar 06-21918353

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

4e Stoelhonkbaltoernooi Spel en Sport

Op dinsdag 20 november 2012, vindt het 4e Kees van Ankeren stoelhonkbaltoernooi plaats in de Argon-kantine aan de Hoofdweg te Mijdrecht. Er wordt dan door acht teams uit IJmuiden, Haarlem, Uithoorn en De Ronde Venen gestreden om de Kees van Ankeren wisseltrofee. Wederom doet er een team mee van deelnemers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: