001 - Homan Zonnepanelen

KDO turnsters doen mee met regio wedstrijd


Geplaatst op: 12 november 2012

Nieuwveen - In sporthal De Ringkant is zaterdag een koppelwedstrijd gehouden voor jongens en meisjes van diverse gymnastiekverenigingen.
SV Kwiek organiseerde deze recreatieve wedstrijd met als doelstelling dat ook gewone gymleden tijdens een wedstrijdje een prijs kunnen winnen. Deelname was er van ODI (Leimuiden), KDO (De Kwakel) en Kwiek (Nieuwveen) De ruim 70 deelnemende kinderen werden bij de start van de wedstrijd geplaatst in gemengde groepjes, die de namen van televisiefiguren kregen. Een bont gezelschap werkte vervolgens de springtoestellen af. Trampoline valmat, Trampoline verhoogde valmat, Kast plank en lange mat. Steeds moest de hele groep eenzelfde sprong uitvoeren, waarvoor dan 1 gezamenlijk groepscijfer werd gegeven. Meerdere sprongen op de vier toestellen leverden uiteindelijk een gemiddeld eindcijfer op.

Drie groepen deden de B-oefenstof en Amika werd eerste met 7.84. Tweede werd Phineas & Ferbes met 7.69 en derde werd Toy Story met 7.58.

In de A groep deden 9 groepen mee. Mega Mindy won met 7.65. Tweede werd Wicky de Viking met 7.58 en valk daarachter zat Pokemon met 7.56.

Andere cijfers waren Bobo (7.49), Pipi Langkous (7.46), Diego (7.30), Hello Kitty (7.25), Sponge Bob (7.20) en Maya de Bij (6.98).

De wedstrijd werd in snel tempo afgewerkt, waarbij het publiek genoeg te zien kreeg. Tijdens het berekenen van de prijzen liet eerst de leiding nog een staaltje springkunst zien en vervolgens mochten de kinderen even vrij springen. Voor alle kinderen was er tenslotte een diploma en wat lekkers.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO turnsters doen mee met regio wedstrijd

Nieuwveen - In sporthal De Ringkant is zaterdag een koppelwedstrijd gehouden voor jongens en meisjes van diverse gymnastiekverenigingen. SV Kwiek organiseerde deze recreatieve wedstrijd met als doelstelling dat ook gewone gymleden tijdens een wedstrijdje een prijs kunnen winnen. Deelname was er van ODI (Leimuiden), KDO (De Kwakel) en Kwiek (Nieuwveen) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: