001 - Escaperoom aglemeen

Stem op de stelling van de week


Geplaatst op: 7 november 2012

De gemeente wil zoveel mogelijk inwoners betrekken bij de ontwikkeling van een structuurvisie voor De Ronde Venen. Daarom verschijnt wekelijks een stelling op de gemeentelijke website waarop inwoners kunnen stemmen.

Veel onderwerpen die bij de uitwerking van een toekomstbeeld voor 2030 aan bod komen, zijn te verbeelden in tegenstellingen, dilemma's en afwegingen. Willen we een grootschalig pretpark aan de Vinkeveense Plassen of liever een speelboerderij? Inzetten op buurtsupers of een grote hypermarché langs de N201? Koeien in de wei of op stal? Wanneer veel mensen stemmen, kunnen de resultaten worden meegenomen om keuzes en richtingen te onderbouwen. Belangstellenden kunnen @gemeentedrv volgen en ontvangen daardoor automatisch een wekelijkse stelling via Twitter.
De resultaten worden direct op de gemeentelijke website gepubliceerd.

De stelling van de week is een van de middelen die de gemeente inzet om inwoners te betrekken bij de totstandkoming van een structuurvisie voor De Ronde Venen. Een online inwonerpanel, bewonersavonden en klankbordgroepen zijn andere mogelijkheden om mee te denken. Naar verwachting wordt de definitieve structuurvisie in oktober 2013 vastgesteld door de gemeenteraad.

Klik op structuurvisie op de startpagina www.derondevenen.nl voor actuele informatie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stem op de stelling van de week

De gemeente wil zoveel mogelijk inwoners betrekken bij de ontwikkeling van een structuurvisie voor De Ronde Venen. Daarom verschijnt wekelijks een stelling op de gemeentelijke website waarop inwoners kunnen stemmen. Veel onderwerpen die bij de uitwerking van een toekomstbeeld voor 2030 aan bod komen, zijn te verbeelden in tegenstellingen, dilemma's … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: